keskiviikko 31. elokuuta 2011

@ Silja Europa









Morjestaa!! Teen nyt tämmösen pikkupostauksen pienellä kuvasaldolla meiän Silja Europa -risteilystä 18.-19.8. Heinin, Jeren ja Masankans. Masa toimi kuvaajana, joten sitä ei valitettavast näy kuvissa. Elikkä torstaina Heini ja Jere tuli hakee meiät Karhulasta joskus kahen-kolmen välillä, sitä ennen Masa onnistu rikkomaa mun lainasuoristusraudan ja jouduttii kipittää Giganttii ostaa uus.. Ukkelit kävi viel ennen lähtöö hakees Heinille minttuviinaa ja myö käytii S-marketis ostaas matkalle juomii. Turkuu kesti melkee 4h ajaa yhel pysähyksel Lohjalla, yhet kuolas siel tota autoo.. nolot. :):)) Turussa sählättii ku tahottii Hesen autokaistalle, meinattii mennä autopesuu juustopullien hakemisen sijaa. Kauhee kaatosade alko just ku meiän piti kävellä parkkipaikalt terminaalille, eipä siinä mitää, sadeki loppu heti ku päästii sisälle, yeah! Terminaalis muut otti vähä juomaa, ja aika meni odotteluks. Katteltii jo siel et mitäää vittua, onks tää joku eläkeristeily vai miks kaikki on jtn mummoi ja pappoi..

Laivas koettii järkytys ku kipitettii portaita alas meiän 2.kerrokses sijaitsevaa hyttii; autokannen ja moottorin välissä. (y) Käytävät hais ihan kuselle ja paskalle kaks kerrosta ylöspäin, hytti oli pien, mut loppupeleis ihan jees meiän tarpeisii. Seuraavan päivän se vaa hais ihan spurguluolalta, uunami. :X Kävästii tax frees, otettii hytis pohjii ja jossaki vaihees siirryttii ravintoloitten puolelle. Masa ja Jere istu sellases pienemmäs pubis (?) maistelees eri oluita ja kuuntelees trubaduurii, myö Heininkans hypittii paikast toisee. Discos oli aika kuollu meno, yks ulkomaalanen vaa hinkkas yksinää tankoi ja kutsu meit tanssii senkans, eikiitti. =D Kellon edetes meno alko muuttuu vähä levottomaks ja tuli mm. raiskattuu Wiskarin Tuntematon potilas kuuntelukelvottomaks, pitää pitää nyt taukoo sen kuuntelemisest, ei pidä pokka.. Jerel tuli ekana meist tosi huono olo ja käytii hytissä, Jere jäi sinne ja Heini lähti viel mun ja Masankans discoo, hetken pääst se kuitenki meni Jeren seuraks. Discos Masa onnistu katkasee mun Tuisku -korun ja kaataa mun Kelkan pöyälle, sen jälkee mulle tuli huono olo ja lähettii kans hyttii. Ja ah, mitä olis kännireissu ilman kunnon angstaamista? :):):)

Perjantain heräsin siihen ku Heini sano "mitä vittuu, onks kello jo kakstoist??!", tuntu et kello ois jotaa kaheksan-yheksän ku meiän hytis ei ollu ikkunaa ja oli ihan säkkipimeetä. Ei kyl yhtää haitannu et nukuttii pitkää, tax freeki oli kiinni siihen aikaa, joten mentii vaa syömää ja jäätämää sinne kahviloihin ja ylemmille kansille. Oioioi ku päästii tax freehen; sitä kuolaamisen määrää! Ostin tosin vaa kinder maxei ja bubblizzei. =DD Siin kohtaa oli jo niin nälkä et himoittii vaa hesen juustohamppareit (ilman pihvii<3). Chillailtii viel hytissä jokunen aika enneku päästii laivast pois. Kotimatkal käytii hesen driven kautta ja haettii meille possuille 3 juustopullaa Heininkans, en oo koskaa syöny kerral noin montaa.. oli pikkasen liikaa! Mun luona Karhulas oltii yhentoist maissa, mistä Heinin ja Jeren matka jatku viel Miehikkälän kautta Mikkelii. :( Oli ihan törkeen kiva reissu<3 Vaikka postaus tuliki muutama viikko tapahtuman jälkee, oon vaa niin saamaton kirjottaja nykysin!

Kiitos Heini&Jere&Masa <3
ps. Millo otetaa uusiks, hähähähä (;;

xoxoIida

3 kommenttia:

Heini kirjoitti...

Hehe, siä oot nykysin se vahva täs meijä jengis, ei oikei jere pysy peräs :D:D Ja uusiks jossai vaihees ;);)

Anonyymi kirjoitti...

ihme ettet ollu kopioimassa anna abreulta tyylivinkkejä laivekeikalla!!!

Iida kirjoitti...

Heini: Nomie! (; Onneks et ollu näkees viime perjantaina... Ja todellaki uusiks jossai vaihees ;);)

Anonyymi: Ei Annalla ollu täällä keikkaa, ja kommentoi ens kerral omal nimelläs, säälittävää aukoo päätää nimettömänä...