maanantai 5. syyskuuta 2011

free and nice week




tuitui miten onnellinen ilme :''DD "AHH ruokaaaaaaaa!!1"




Morjestaa! Taas on ollu pientä taukoiluu, joten täs vähän ajan sisällä saattaa tulla aika monta "takautuvaa" postausta kuten tääki. Täs postaukses aattelin pikkasen kertoo mun toissaviikosta ku olin keskiviikosta sunnuntaihin Myllykoskel Masan luona<3. Oli kyl niin kivat vapaapäivät töistä!

Torstain käytii Masan, Jupen, Väinön ja Niinankans mäkissä, ja muuten vaa chillailtii kahestaa loppuilta. Perjantain oltii Kouvolas dokaas Ansun ja muittenkans, sheikattii buudii taksikuskeille ja moshattii niskat kipeiks.. hyyvä! Tän laiva keinu sinä iltana ihan kiitettäväst ja iphoneki teki katoamistempun, onneks selvittii vaa säikähdyksel ja se löyty. Lauantain oltii Masan äidin siskon 50v.-synttäreillä Helsingin Lauttasaaressa, oli ihan jees, ainut vaa et tosi outoo olla sellasis juhlissa missä ei tunne entuudeltaa ketää. Käytii samal reissul keskustas ja löyettii Masalle farkut Kampista. Saman iltana käytii viel yöuinnin koikassa, oli ihan hemmetin kylmää vettä hrrrrr. ;o Sunnuntain nukuttii vaa pitkää ja illal oli mun pikkuapinan Sennin 2-vuotissynttärit. <3 Siel katottii Titi-nallee ja juoruttii vaa sukulaistenkans, oli tosi jees nähä pitkäst aikaa Nikoo ja Lindaaki! :-)

xoxoIida

6 kommenttia:

jonna kirjoitti...

tiiätkös et toi sun kisulis aiheuttaa mulle kovaa vauvakuumetta :'))

Iida kirjoitti...

haha vooooi :'') on toi kyl semmone sydämmen vallottaja etten kyl yhtää kadu et sen otin!

jonna kirjoitti...

:')) jos sit muuttais vaik koht isompaa kämppää ni vois ottaa enemmänki karvapalleroit ku ton mun Morson :D:D

Iida kirjoitti...

miäki huolisin muuttaa isompaa kämppää ja mieluiten sinne pk-seudulle :') minkä ikänen Morso olikaa?

jonna kirjoitti...

Morso täytti heinäkuus vuoden. Hain sen Kouvolasta ku joku likka joutu siit allergian takii luopumaa. Tää on jo kolmas koti Morsolle. Ensimmäinen omistaja oli joku juoppo : <

Iida kirjoitti...

voooi :'') mut onneks sil on nyt hyvä koti! :')