tiistai 20. syyskuuta 2011

¿Cómo está usted?



Miä täällä taas, moimoi! Ei oo oikeestaa mitää erikoista asiaa, aattelin vaa päivitellä kuulumisii. :-) Oon edellee perjantaihin asti ainaki saitsulla, kaamee nuha eikä yskäkää tunnu helpottavan.. dämn. Alan olla jo niin kyllästyny tähän olotilaa, haluun olla terve! Vasta kipeenä sitä tajuu miten paljon arvostaa terveenä olemista. Kaikki mun päivät on menny laiskotelles, oon kattonu paljon serranoit ja pelannu smurffii. Oon nukkunu pitkää ja chillaillu loppupäivät. Viikonloppuna käytii lauantain mammulla äitin ja Sennin kans, ja illal haettii Merikebabist salaatit. Sunnuntain kävin pitkäst aikaa iskällä, en oikeesti muista millo oisin viimeks siellä käyny! Tarja (iskän vaimo) oli tehny mulle soijasta makaronilaatikkoo, olin aika otettu, koska se oli eka ihminen mun lähipiiristä, joka on koskaa tehny mulle eriksee kasvisruokaa. :-) Oli kiva nähä niitäki pitkäst aikaa. Oon saanu äitilt ja iskält kauheesti omenoit kotii ku niitten pihapuut oikee notkuu niistä. Ainut etten kauheesti välitä syyä niitä.. Ja olihan Masaki tääl eilen, vähä jotai piristystä tähän sairaslomaa. <3

Paras uutinen vähää aikaa on et tajusin et saan tän kuun vika päivä viel pienen palkan, elikkä en ookkaa ihan niin pulassa vuokran ja muitten laskujen kans. Jottei kaikki menis nappii, Veeran silmäkulmaa on taas uusiutunu mätäpaise, kolmatta kertaa eli nyt se on pakko viiä eläinlääkärille. :s Pääasia et koira tulee kuntoo, ei vaa olis ollu tähän saumaa varaa mihinkää ylimääräsee. Sil alko juoksutki eilen ja se nyt vähäsen horjuttaa meiän tulevaa viikonloppureissuu Mikkelii, Heinin ja Jeren kaks poikakoiraa varmast diggais, mut ei Veera voi sinne mukaa lähtä. :( HALUUN SINNE!!!

Jottei tulis pelkkää angstii, ni oon niin happyface ku tajusin et ens viikolla pääsen Abreun keikalle Casinolle Helsinkii! Olin niin varma et tää kuukauden tauko (ainut EL'11) tuntuis ikuisuudelt, mut tällee kipeenä se on menny tosi nopeesti. Jee! Eikä oo enää pitkä aika siihenkää et lähen viikon lomalle Espanjaa ihanan Jennan luokse Mijasii (vai Mijaksee?) <3 !! Nyt meen haukkaa jotaa iltapalaa ja meen vihdoinki nukkuu, oon koko illan itkeny kaikille et väsyttää ja on nälkä, en oo vaa saanu aikaseks.. xd Laiska vai laiska? Ruuanlaittokaa ei oo ihan mun juttu, kaikki palaa aina pohjaa. Onneks Anna ei ollu yhtää sen parempi tänpäiväsen Sokkokokki -jakson perusteella, sai oikeesti nauraa ittensä kipeeks Annalle ja Markulle. Ihana vai ihana? :'') <3 Tänää tuli postissa uusin Trendi -lehti (10/2011) ku tilasin joskus siitä ilmaisnäytteen! Muttajoo mä meen nyt tai jumitun taas tähä, unia! :-)

xoxoIida

Ei kommentteja: