torstai 8. syyskuuta 2011

Anna Abreu @ Hyvinkää





neule/gina tricot, toppi/pieces, farkkulegginssit/vero moda, valkoiset tennarit/stadium,
 nahkatakki/jim&jill, laukku/fred perry

Nyt voin hyvillä mielin kirjotella pari keikkaraporttii ku vikast kerrast alkaa olla jo kuukauden päivät, ekana tulee tää viime lauantain Hyvinkää ja seuraavana vuorossa toissapäivänen Kouvola Tattoo 2011.
Voitte hyvin skipata tän, jos ei keikkahössötys kiinnosta. ;-)

Elikkä viime lauantain olin aamuvuorossa 7-13 minkä jälkee Masa ja Ansu haki mut Karhulasta ja heitti Ikean reissulla mut Hyvinkäälle. Olin iltapäiväst tosi kiukkunen ku en yskän takii ollu nukkunu kolmee tuntii enempää yöllä... Hyvinkääl olin vissii neljän maissa ja lipunvaihdon jälkee mentii Sinin ja muidenkans sinne aitojen toiselle puolelle oottelee Annaa. Make, Toni ja Pasi lähti, Anna ja Sape tuli. Anna oli sulonen ku huuteli ensimmäisenä mun Fred Perry'n laukusta et ollaa samiksii ku silläki oli. :'D Pikkasen vaiheltii kuulumisii ja oli ihana nähä Sapeeki pitkäst aikaa, sen halit! Anna kerto sen unesta, mut niil oli jo kauhee kiire ni se ei ehtiny kauheen kauaks aikaa höpöttää meille. Jossai vaiheessa ennen Fintelligensii mentii lavan etee, koska aateltii et sillo sinne viel mahtuu.

Fintelligensin aikana sato vettä ku... Oikeesti, oltii ihan uitettui rottii ja se viel kuvattii telkkarii, jes! Ihme ettei tultu kaikki keuhkokuumeesee sen takii. Ei oikee jaksanu kiinnostaa ELA ja Iso-H, mut ite ainaki yritin olla messis ihan vaa lämmittelyn puitteissa. xdd Heti ku ne lopetti, alko paistaa aurinko. Tai ehkä se oli Mintun aurinkotanssin ansiota? =) Kyseessä oli siis Summeri Hyvinkää 2011 -tapahtuma, jota juons (ylläri ylläri) Kalle ja Minttu niinku TV'ssäki. Anna alotti klo 18.30 ja sillon paisto jo pikkasen aurinko! Oli tosi jees keikka, ei kuitenkaa ollu samanlaist kesän päätöskeikan tuntuu ku viime vuonna Tykkimäel. Anna ja pojat veti täysillä niinku aina, Annan välispiikeille ja sähläämiselle ei voinu tälläkää kertaa olla hymyilemättä. Ihana nainen! <3 Keikan jälkee Anna ja pojat visko yleisöö niitten settilistoi, mitkä oli laminoitu ja niis oli Annan nimmarit. Yks niist leijaili mun kätee, mut Sini meinas ryöstää sen. :''D Toivon mukaa se tilanne ei tuu näkyy siin tallenteessa.. !

Keikan jälkee mentii sinne aitojen taakse ja nähtii pikkasen poikii ku ne haki autojaa ja lähti pois sielt. Kähisin siin jotaa Lasselle ni se vaa kyseli oonks miä kipee. Ei nähty enää Annaa keikan jälkee ku se hiippaili jostaa takakautta sen autolle, ja vilkutti vaa ohiajaessaa. Keikan jälkee sato taas kaatamal vettä, mut käytii viel vikaks moikkaas Arjoo ja Pasii bussilla. Vonkalehali<3! Siitä lähettii ajelee Helsinkii päin mäkin kautta Monikan ja Tiitunkans, oli kiva ku kaikki oli vähä flunssasii ja niistettii vuorotellen tai yskittii sen matkan ajan. Kotii selvisin Itikselt Karhulaa 00.20, home sweet home!

En viel kiittele täst keikkakesästä kummemmin, koska aattelin tehä siit viel erillisen postauksen. Seuraavana ois kuitenki vuorossa ens viikolla EL'11 ja lokakuun alussa Grand Casino!

Kiitos Anna&pojat, Ansu&Masa + kaikki joittenkans olin tuolla <3 !!

Ei kommentteja: