lauantai 17. syyskuuta 2011

Elämä Lapselle 2011





"Jes jes joo, niin niin joo.
Me ollaa venattu tät iltaa mont viikkoo."

Elikkä Elämä Lapselle -postausta täl kertaa, noi Fintelligensin Ei tekosyitä -biisin sanat kuvaa aika hyvin sitä iltaa! Olin ekaa kertaa paikan päällä EL'ssä vaikka Anna ja Anttiki on ollu siel hurjan monina aikasempina vuosina. Voin kertoo et oli ihan mieletön kokemus ja haluun todellaki mennä viel uuestaa, täysin erilainen fiilis kattoo sellasiiki esiintyjii joista ei kauheesti välitä ni livenä paikan päällä, kotisohvalla yleensä oon skipannu ne ja tyylii vaihtanu kanavaa siks aikaa. :-D

Edellisyönä olin nukkunu about 1½h ja herätyskello soi 4:30 et ehin kihartaa hiukset ja valita vaatteet, plääh. Mun bussi lähti Karhulasta 7:05 ja Itiksessä olin 8:35, mistä Monika ja Tiitu nappas mut messii ja jatkettii matkaa bussilla Pasilaa. Pasilas Monika tajus et sen lompakko jäi himaa ja sen piti lähtä hakee sitä. Ooteltii asemal Jennaa ja käytii ootelles ostaas vähä eväitä jonotuksee Tiitun kans. Jennan tultuu lähettii kävelee Hartwall Areenalle, ja oltii ihan ihmeissää ku oltii ekat siellä! :o Kello oli kuitenki jo lähemmäs kymmenen. Oli ihan karmee sää; sato vettä ja tuuli niin et hiukset meinas irtoo päästä (ihan turhaa kiharsin hiukset, iltapäiväl niist ei ollu enää tietookaa..). Aika nopeesti meiä jälkee sinne alko tulee Lovex- ja Sunrise Avenue -fanei, joilla ei ollu tietookaa jonotuslistoista. O.O Mun lisäks meiän porukassa oli Jenna, Monika, Tiitu, Ansku, Heidi, Salla ja Elina. Päivän aikan käytii syömäs hesessä, juteltii paljon ja lämmiteltii vaa sisällä, Tiitun kans meil oli huippuidea varastokärryjen suhtee, mut todettii se epäkäytännölliseks ja annettii sen olla.. xdd Monikan wnb-poikaystäväki hengas meiä seuras melkee puol päivää, mutjoo ei siitä sen enempää.. hehe. Nina oli tullu yllättäen kattoo Laurii sinne, ja oli kiva pitkäst aikaa jutella livenä senki kanssa! :-))

Ovet aukes klo 18:30 ja siit tuli yllättäen juoksukilpailu; eka permannon oville ja siitä lavan etee. Onneks päästii kaikki eturivii, omast mielest ainaki tosi hyville paikoille. Oltii kaikki ihan jee et saahaa sellaset muoviset banaanit mitä siel jokavuos heilutellaa, mut tänä vuonna sponsori oli vaihtunu ja saatiiki tollaset isot muhkusämpylät. xdd Ois tehny mieli mukiloida niit takaa tunkevii ihmisii ja kameramiehii noil päähän. Seittemält alko se ykkösosa, jonka aikana esiinty mm. Kim Herold ja toi sulonen Simpsonit -paitoihin sonnustautunu lapsitanssiryhmä. Kaheksalt alko suora lähetys, pääesiintyjät esittäyty ja juontajat Janne Kataja ja Vappu Pimiä asteli lavalle. Esiintyjii oli paljon, mut omat suosikit Annan lisäks oli Arttu Wiskari, Sunrise Avenue, Haloo Helsinki! ja Chisu. Oli niin mahtava fiilis ku yleisö laulo messissä Mökkitien mukana, ja se pieni poika lavalla.. <3 Ihana! Haloo Helsinki! oli yllättävän kova livenä, vaikka Ellin äänestä en kauheesti oo koskaa diggaillu, niitten aikana porukka laulo parhaiten mukana ja oli niin hienoo, oikeesti! Tiiettii heti et Anna esiintyy seuraavana ku lavalle roudattii tuulikone, ja sitte ku tää neiti tanssijoinee asteli lavalle.. NE VAATTEET oli ihan törkeen mageet!! :o Markku oli tehny upeeta jälkee koreografian suhtee ja tytöt veti sen loistavasti, Anna esitti siis Stereon. Annaki näytti tykkäävän et oltii yleisössä, ainaki semmoset katseet saatii taas sieltä suunnalta. :'') Btw ne tarinat lastenklinikoiden lapsipotilaista on niin sellasii joka vuos et ne koskettaa mua tosi paljon, olin koko aika kuivaas kyyneleit niitten aiana, oli  ihana osallistuu tollasee hyväntekeväisyystapahtumaa ja auttaa ees pienesti näit viattomii lapsii. Aika meni tosi nopeesti, ja ton kahen tunnin aikana Tiitu ehti vetästä mua kyynerpäällä turpaa ku tappeli Monikan kans kaulanauhasta mikä yleisöö heitettii.. kiitti täst! xdd Lauri Tähkän aikana meit Jennan kans huvitti yks asia, oltii ilkeitä.. xd Konsertin jälkee yleisöö sato ilmapalloi katosta ja olin ihan kauhuissaa ku kaikki puhko niitä, vihaan niin paljon sitä ääntä ja muutenki koko hemmetin palloja!

Ennen lähtöö käytii viel parkkihallis kattoos nähtäiskö Annaa viel, oltii jo ihan varmoi et se on lähteny ku tää tuli sielt sivuovesta Sapen kanssa suoraa halaamaa. <3 Juteltii siin vaikka mistä vähän aikaa ja Sape kävi hakees auton siihen vieree, Anna ois varmaa jääny vähä pidemmäkski aikaa, mut Sapel oli aikanen herätys ja sen piti päästä nukkumaa. Oli ihana vaihtaa viel muutama sana ja kiittää illasta. "Ihana et tulitte tänää, mä näin teiät yleisössä!" :'')<3 Niitten lähettyy sanoin vaa pikaset heipat Monikalle ja Tiitulle, ja lähin juoksee asemalle et näkisin viel Jennan ja muut, onneks ehin. <3 Olin ihan paniikis ku VR'n sivut oli samana päivänä uusittu enkä osannu ettii sielt tietoi aikatauluista, onneks keskustaa pääs kuitenki viien minuutin välein ja ehin oikeesee bussii. Ainii ja pasilan asemal törmäsin viel Annii, oli kiva nähä sitäki pitkäst aikaa! :'') Kotona olin vähä ennen puolta kahta entistäki kipeempänä... :s Mul ois ollu duunii torstaina ja loppuviikosta, mut soitin jo yöllä etten pysty tulee ja seuraavana päivänä sainki antibiootit ja viikon saitsun lääkärilt. Anyway oli kivaa!!

Kiitos Anna ja ihanat tytöt <3 !

xoxoIida

Ei kommentteja: