torstai 8. syyskuuta 2011

Antti Tuisku @ Kouvola


Toissapäivänä oltii Inkankans kattoos Anttia Kouvola Tattoo 2011-tapahtumassa, jossa Antti toimi  solistina ja laulo muutaman oman biisin ja muutaman dueton Saara Aallon kanssa. En voi sanoo et oisin kauheesti tykänny niistä puolustusvoimien sotilassoittokunnista, mut ainaki oli mielenkiintonen uus kokemus! :-D Ja Anttihan veti omat osuutensa mahtavasti niinku aina, eli en valita.

Ostin lipun tänne vast edellisiltana, ja suostuttelin Inkanki mun seuraks sinne. Mentii Kouvolan jäähallille joskus kuuen aikoihin, ajotus oli täydellinen ja Antti kurvas pihaa samaa aikaa. Oltii ihan varmoi et se kipittää sateesta sisää samantien, mut se näki meiät ja jäi venaa sinne takaovelle. "HOP HOP HOP" Halattii ja se kuiskas meille "kiva et tulitte tänne". <3 Se vähä hölmisty ku kysy tultiiks myö Kuusankoskelt, ja täräytettii Järvenpää ja Kotka. :''D Antti meni valmistautuu ja myö mentii sisälle, meiän paikat oli ihan perseestä ja lähinnä meit vaa nauratti koko konsertti ku tajuttii se.

Käytii ennen alkuu viel ulkona ja sisää mentii ihan feimeinä ku ei tarvinu lippuikaa näyttää, inttipojat ovil muisti meiät ja sano et turhaa etittäis ne. :D Valot sammu ja vaihettii paikkoi sinne päinvastaselle katsomolle ettei oltais oltu Antin ja soittokuntien selkäpuolella, ekal puoliajal (n.1h) Antti esitti vaa yhen biisin! Oltii niin valmiita lähtee sielt ku ei ollu ohjelmistookaa ku se ois maksanu 5e, suurin osa koko konsertista oli siis pelkkää puolustusvoimien kuviomarssia... Onneks kuitenki jäätii ja vaihettii taas paikkaa. Antti esitti koko 2,5h aikana Hyökyaallon, Juuret ja Yksinäisen + kolme duettoo Saara Aallon kans. Ei varmast jääny kellekää siel epäselväks kenen takii oltii tultu sinne, sen verran kovaa ääntä pidettii tän herran aikana ja tottakai Hyökyaalto -koreografiat. ;) Ainii, paikan päällä näin Sinin ja Oonanki, oli ihana nähä niitäki vaikka vaa ihan pikasest!

Keikan jälkee mentii Antin autolle ja se yllätti mut ihan täysil ku juos sielt sisält Carlan kans ja tuli suoraa halaamaa, sen poski litisty mun poskee vastee ja olin ihan et "mmitä tapahtuu?!" ennenku tajusin et se on Antti. :''D "Tytöt rakkaat, menkää vähä sivummalle etten aja teiän päälle!"-Carla. Antti kyseli ihan innoissaa millast oli, jaksettiiko olla loppuu asti ja tullaaks me muihin Tattoo -paikkoihin vai sen omille keikoille. On se ihana<3! Käveltii siit uimahallille mist Masa ja Ansu haki meiät, mentii mäkin drivelle ja kappas, ketkä siel oli. "HYYYI ANTTI SYÖ MÄKKIRUOKAA!" "HYYYI TYTÖT POLTTAA TUPAKKAA!" ;) Säädettii siin jotaa ja lopult haettii safkaa kävellen, autot meinas ajaa yli ku tassutettii luukult luukulle. Jossaa vaihees pelkäsin et Masal hajoo pää meiän seuras...!

Matka jatku Kouvolaa Ansun luokse, mistä yhen aikaa jollee tuli neronleimaus ja absien kautta ajettii yöllä Karhulaa ruokkii Romeo ja hakee Veera kans Kouvolaa. Inka osti Korian absilt hienot varvastossut kahel eurol ku sil oli vaa korkkarit messis. :''D Nukkumaa päästii vast neljän jälkee ja kaikil muil oli semiaikanen herätys, ainoostaa miä sain nukkuu niin pitkää ku tahoin!1! Hähähäh. Masa pääs neljält koulust, joten siivoilin vaa Ansun kämppää tekemisen puutteessa. :-) Loppupeleis oli kuitenki ihan törkeen hauska vuorokaus, aamulla ehin istuu koiran vesikuppiiki ainoilla housuillani.. Yritin opettaa Veeralle temppui samal ku annoin ruokaa, onneks ne ehti kuivuu!
  
Kiitos Antti, Inka, Ansu & Masa !! <3

Ei kommentteja: