torstai 11. elokuuta 2011

the heat turned to rain







Blogihiljaisuus.Suurin syy tähän on et oon koko aika ollu töissä ja vapaapäivät on oikeestaa menny keikoilla tai muissa jutuissa, iltavuoron jälkee en jaksa enkä aamulla yleensä kerkee. Tottakai nää on vaa tekosyitä, koska totuus taitaa olla et oon niin väsyny koko aika. Nukun useesti päiväunet ja nukahan kesken postaamisen sohvalle, kuulostaako tutulle? Ainaki mulle tää on helvetin tuttuu. -.-''

Toivoin et helteet väistyis ja tulis siedettävämpi sää, en silti halunnu et tulee jokapäivänen sade ja harmaus. Sellane +20, auringonpaiste ja pien tuulenvire ois jees. Tai sitte ihan kuiva syksysää! Haluun jo ihanan ruskan tänne, sais pitää syysvaatteita ja ilma ois ihanan kirpee, kelpais.

Ei sillä ettäkö niistä pahemmin ehtis nauttia, nytki nousen täst sohvalta ja kipasen käyttää Veeran ulkona. Iltavuoro alkaa klo 13.30 ja loppuu puol kymmenelt illalla. Täst lähtee sellane seittemän päivän työputki, jeBOUUUU! Onneks ens viikon torstaina lähetää vähä irrottelee Silja Europalle Heinin, Jeren ja Masankans !! Tulee niin helvetin hauskaa, hävettää jo etukätee mitä siit tulee ku myö neljä ollaa samaa aikaa laival... =DD Eipä mulla muuta, palaillaa heippa!

xoxoIida

2 kommenttia:

jola kirjoitti...

ihana toi vika kuva veerasta ! <3

Lotta kirjoitti...

voisitteks kuvaa teijän laivareissun et saisin nauraa.... :D:D:D voi vamo , mut tsemppii töihi ja pitäkää porsaat hauskaa laival;)