torstai 4. elokuuta 2011

Anna Abreu @ Jyväskylä















Päivän asu:
pipo, musta toppi/pieces, harmaa paita/weekday, legginssit/vero moda

Tittididiididiii, mun ei pitäny mennä kattoo Annaa Jyväskylän Zzone rally partyihin Jyväskylää, mut torstaiyönä Monika sai mut ylipuhuttuu ja perjantaiaamuna mun reissu varmistu. Kotkaa oli luvattu sadetta, ni ei ollu niin tärkeetä mennä meripäivillekää. =) Jokatapaukses perjantain Masa heitti mut Kouvolaa junalle, mistä menin Lahtee oottelee tyttöi. Oisin ehtiny myöhemmäl junal ku neideil meni loppupeleis reilut 2h pitkäks... Lahes käytii syömäs ja siel alko just sataa kaatamal ku lähettii ajaa Jyväskylää. Motaril katottii etee "MITÄÄÄä ABREUN KEIKKABUSSI???!!!", ehittii jo ihkuttaa sitä fb's ja illal selvis et Annan poppoo oliki punasel lohikäärmeel liikentees. Toisinsanoen ajeltii Tuiskun bussin perässä ja eessä! (; Oltii Jyväskyläs vissii kuuen jälkee, matka meni tosi nopeest ja peril käytii Forumis shoppailees. Pienen kauppareissun jälkee mentii ulos Jonnaa vastaa ja napattii se mukaa!

Käytii viemäs ylimääräsii tavaroit autoo ja ostaas liput porteilta, sen jälkee lähettii kiertää sitä korttelii ja kattoo jos löytyis paikka mistä pojat roudaa. Mentii sinne taakse ja Anna käveli meit vastaa, se tuli halaa ja kysy neuvoo kauppakeskuksee, minne sit jotenki hätäsee yritettii neuvoo sitä ja jatkettii matkaa sen lähettyy. Annal oli ihan törkeen ihanat vaatteet ku nähtii se tollee ekan kerran!! Käytii viel myöhemmin uuestaa Forumis suihkuttelees hajuvesii. Keikkapaikka oli ihan sikaouto ;o sellanen sisäpiha minne näki kaikist ympäröivist kerrostaloist! Käytii heti alkujaa juomas yhet terassil ja moikkailtii poikii ku ne viritteli kamoi. Arjo oli ihana! Annaaki nähtii viel pikasest siel sisällä.

Hävetti pikkasen ku oltii ainoot fanit keikal ja muutenki kaikki vaa istu niil terasseil, onneks meil oli sentää meininki katos ja riehuttii siel viimist päivää. Kivat oli kyyläykset joo'o<3 Yllätyttii ku Send You Packing tuli toisena biisinä, ja niin yllätty Annaki. xdd Ihan sikaoutoo ku normisti se on nyt ollu vika biisi ennen encoree, ei ollu jotenki viel sellanen sekopää-fiilis ton biisin tunnelmaa. :D Anna vaa naureskeli ku huudeltii niit biisei vähän välii ku se kyseli niist. En osaa oikee kertoo mitää täst keikasta, ainut et oon niin onnellinen et lähin tonne enkä osaa sanoo parasta keikkaa.. toi nainen ja sen bändi parantaa jokaikinen kerta! Kiitos. Aina keikoil tulee mietittyy millasta olis ilman Annaa, sen keikkoja ja keikkojen kautta saatuja ihania uusii ystävii ja kavereita. Ei mitää, I'm so happy. :'') Yks parhaista keikoista oli ihan varmast, puspus!

Keikan jälkee juteltii jonkun aikaa Annankans ja kiitettii keikasta, neiti yllytti meit lähtee Ouluu ja pelkäs ettei sinne tuu ketää ku veto oli yheltä päiväl. Ois ollu niin siistii mennä, mut work work work... -.-'' Mentii sinne taakse missä bussi oli aiemmin ja nähtii poikii vaa ku ne roudas sisällä, ei nähty niitä muuten siel. Anna lähti viel kaverinsa ja Hannibalinkans Ouluu kohti, halattii ja moikattii viel kerran. On se vaa ihana nainen! Jumitettii siel pihal viel samaa aikaa ku Matti Nykänen veti keikkaa porttien sisäpuolel, käytii sit sisäl vessas ja kuunneltii muutama biisi. Jammailtii vaa Jonnankans sitä, ja loppuyö mun päässä soi Matin "Anna seksii mulle, niin mäkin annan sulle.. ". xdd Hyvä meno näytti silläki keikal olevan, myöhemmin ois esiintyny viel Virve Rosti! Katteltii siel sisäpuolel et pojat hengas siel terassil Arttu Wiskarinkans, en oikeesti usko et se ois -84! :o Lähettii ajelee joskus yhentoist jälkee Tiitun mökille, säälitti kauheest jättää Jonna yksin sinne yöhön. :(

Matkal pysähyttii ostaa jotaa pientä syömist absilt. En muista mihin aikaa oltii peril mökillä, mut siel vaa meno ylty ja hilluttii siel pihal ja Matti Nykänen soi päässä. Tytöt oli ostanu iphonet ja ne oli niin leijoi niist XDXD vaikka eka ne haukku mun oman ihan pystyy ettei sellasel tee yhtää mitää, haha. Masa tuli hakee mut sielt mökilt et varmast ehtisin seuraavan päivän illaks töihin, ne oli siel mökil Nikenkans vissii neljält ja seittemän mais oltii takas Mylsäl ja mentii pariks tunniks nukkuu. Ja ilosena jälleen yksin iltavuoroo vanhainkotii! (;; Ei sillä ettäkö vaihtaisin ton reissun, oli nimittäin jeBOU!!

Kiitos Anna&pojat, Monika&Tiitu ja Jonna <3!

xoxoIida

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi, ihania kuvia :)

Millaset kengät Annalla oli tolla keikalla?

Iida kirjoitti...

Kiitos :)

Sellaset beiget varvastossut, missä oli sellaset paksut remmit ja ohuita ketjuja&kultasia solkia. Oon huono selittää! :D