keskiviikko 10. elokuuta 2011

Anna Abreu @ Puumala












Tattadadaadadaaa surprise surprise keikkaraporttia vaihtelun vuoks! ;) Tällä kertaa mun tie vei Mikkelin kautta Puumalaa, ja takasin samaa reittiä kotii Karhulaa. Lauantain olin eka aamuvuoros 7-14, minkä jälkee kävin kotona pakkaas tavarat, vietii eläimet äitille hoitoo ja Masa heitti mut junalle. Iina oli mua vastassa Mikkelis, olin nukahtanu junaa ja melkee jatkoin matkaa määränpäänä Kuopio. xdd Onneks heräsin just oikeella sekunnilla, se juna lähti varmaa minuutti sen jälkee ku heräsin ja hyppäsin junasta. Jatkettii suoraa matkaa Iinankans kohti Puumalaa, oli tosi kiva jutella kaikesta maan ja taivaan välillä ku viime kerrast ku nähtii oli jo melkee vuos aikaa! :oo Puumalas navigaattori alko perseilee, mut onneks Iina on vahvatahtonen ja meni oman päänsä mukaa ja löyettii perille.

Parkkeerattii auto jonnee huoltsikan pihalle, syötii eväit ja miä vaihtelin vaatteita. Siel oli koko illan ja yön kauhee vesisade, välil oli pient taukoo mut ei paljoo, hyi. Jäätii sinne teltan ulkopuolelle kattelee menoo ku oli niin pitkät jonot sinne sisää, käytii vaa jossai vaihees vaihtaas liput rannekkeisii (Iina oli enkeli ja makso mun lipun velaks:)). Moikkasin siin Nikoo ja juteltii pikkasen, ku tajusin et Martinan bändi ja ANTTI LEMINEN seiso siin vajaa kymmenen metrin päässä! Jäin vissii suu auki tuijottaa sitä ja sit se huomas ja alko hymyilee, moikkas meit ja mentii halaa sitä. Vaiheltii kuulumisii ja juteltii hetken niitä näitä. Olin niin happyface sen jälkee ettei mitää rajaa, olin saanu mitä halusin tolta reissulta. <3 Ikävä jo nyt! Välil toivoo et aikaa vois kelaa taaksepäin siihen ku Leminen oli viel bändissä, vaikka ei Tonissakaa mitää vikaa oo.. Antti on silti Antti. :(

Ei menny aikaakaa ku Essi ja Siniki tuli sinne, värjöteltii siel puitten alla sateensuojassa ja Abreun bussi kaarto pihaa. Jäätii vaa kaikki viis (miä, Iina, Niko, Sini, Essi (en oo varma oliks Riina jo silloi??)) sateenvarjot kourassa toljottaa rivissä ku ne alko yks kerrallaa purkautuu ulos bussista, sitte Anna tuli ja kaikki vaa jääty ku se moikkas. Mentii sit sinne bussin ovelle juttelee senkans ku se ei halunnu tulla sateesee. :D:D Jonkun aikaa siin juteltii ja Anna lähti Rikin ja Lassenkans bäkkärille. Sil aikaa höpötettii Sampankans ja se ystävällisest latas mun iphonen bussissa, ois kyllä kelvannu meilleki katella Criminal Mindsii lämpösessä bussissa sateensuojassa! :) Siin illan mittaa Sini ja Essi sääti Arjonkans jotai omaa, ja juteltii poikienkans kaikennäköstä. Toi oli ihan älyttömän kiva keikkapaikka, vielku ois ollu hyvä sää! Riki anto oman ruisleipänsä meille nälkäsille lapsille jaettavaks, "SIIN ON RIKIN KUOLAA!1!" terveisin Arjo.

Martina alotti klo 21.10 keikkansa ja käytii sit kattoos se Iinankans, ihana Leminen ku vilkuili meit välil sielt rumpujensa takaa. Voin kertoo etten ymmärrä Martinaa, biisit on ihan kuunneltavii ja osa oikeesti hyviäki, mut lavaesiintyminen?? Eieiei, taustatanssijat on ku Adam Lambertilta ja muutenki. Jotenki liian korkeelentosta sen tän hetkisee suosioo verrattuna. Iina oli ihan fleimeissä ku Jenni oli siel sivus kattoos keikkaa, Annaki siel Jennin vieressä toljottaas. :D Sampan ja Rikin tanssimuuvit Martinan aikana oli aika mielenkiintosii, mut olihan Martina Sampan mukaa "niiiiiiin kova. XDXD Henna Kalinainen oli juontamas noit Siltakemmakoit ja huhhuh millaselt bitchilt se vaikutti, nokka pystys ja huulet törröllää kompuroi korkkareillaa mun, Sinin ja Essin ohi siel ulkona. Martinan keikan jälkee vallatii Iinankans eturivin keskusta Annan ja Jennin keikkoi varten, ja miä livahdin siin kohtaa viel ulos moikkaa Lemistä. Ei ollu itku kaukana ku viimisen kerran halattii siinä, äää. :'( Jonkun aikaa olin siel ulkona tytsyjen ja Nikonkan ennenku menin takas sisälle. Oli aika hankala sulloutuu takas sinne etee ku teltta oli melkee täynnä, ja eturivis oli niin ahdast ettei mitää rajaa. Mun vieres toisel puolel oli yks tyttö, ja sen vieres sellanen kauhee iso mies, joka lääppi ja kouri sitä koko aika. Säälitti sen tytön puolest ku se mies ei ymmärtäny lopettaa.

Annan keikka alko klo 22.45 ja oli niin törkeen hienoo taas kerran! En oikeesti osaa enää sanoo mitää noista keikoista, vetää ihan sanattomaks. Huh. Oli kyl aika jännää olla jällee k-keikal yks muutamasta fanista jotka kiertää keikoilla, mut ei se mittää. Kiitos Anna ja pojat<3! Keikan jälkee menin ulos muitten luokse, juteltii siin taas poikienkans ja chillailtii vaa. Mun piti mennä takas Iinan luokse Jennin keikalle, mut se teltta oli ihan täynnä enkä jaksanu alkaa ryysimää, oisin varmaa saanu turpaa. Päädyttii siis kuuntelee Jennii bäkkärin ulkopuolelle. Riki toi meille bäkkärilt sämpylöit mitä ne jako sossun leipäjonossa Lassenkans, nälkäiset lapset kiittää. <3 Lasse ja Riki piti meille tupakkavalistuksenki, jonka seurauksena oon nyt sunnuntaista asti ollu polttamatta (½tupakka vaa) ja tää päätös pitää! Siinä höpistii vaikka mitä Simpsoneista Serranoihin Rikin, Lassen ja Sampankans, ne lähti vissii Arjon grillibileisii ja myöki joskus yöllä jatkettii matkaa kohti Mikkelii. Ennenku lähettii Puumalast tutustuttii pikkasen sen "bäkkäritalon" poikaa, kui siistii oikeesti et omas kodissa ois bäkkäri festareitte ajan??!!? Se poika tosin oli passitettu talovahdiks ettei ylimääräsii tulis sisää...

Mikkelis oltii vissii viieltä tai joskus, nukahin matkal ja heräsin Iinan pihassa. Oli mahtava fiilis päästä nukkuu Iinan ihanan pehmosee sänkyy. <3 Aamul herätys tuli tosin liian aikasin klo 9.30 ja piti jo rientää junalle. Iina anto mulle matkaeväät ja kotimatka meniki pelkästää syödessä. xdd Masa tuli hakee mut Kouvolasta, käytii hakees vauvat äitiltä ja ehin vissii 10min olla koton ennenku duuni taas kutsu. Oli kyl niin kiva reissu, ja oli kiva kuulla jälkeepäin et joku muuki oli tykänny et olin siel. :'')

Kiitos ihanat Iina, Leminen, Anna&pojat, Sini&Essi ja Niko&Riina <3

xoxoIida

Ei kommentteja: