keskiviikko 3. elokuuta 2011

kotkan meripäivät '11












On se vaa komia, ah <3 SUOMI







 
En oikeesti ymmärrä tätä, heti ku menin meripäiville tuli sellane déjà vu -tunne ettei mikää oo muuttunu edellisist vuosista! :o Ihan sikaoutoo. Kaikki samat kojut, samat safkapaikat, vielä samoissa paikoissaki. Meripäivät on Kotkan kaupungin kohokohta joka vuos ja tänne tulee ihmisii ympäri Suomee, en kyl sanois et on fiksuu tulla ellei tavotteena oo dokaa koko kolmee päivää! Pussikaljottelijoille ja vanhemmille ihmisille ne on varmaa enemmänku jeBOU!

Yleensä oon meripäivil kaikkina päivinä to-su, tänä vuonna oltii vaa Masankans torstain kattoos paraati (poika<3), sattu paska sää avajaisille, paraatin lopus alko sataa kaatamal ja se jatku vissii koko yön siitä. Torstain kävin pienen suostuttelun jälkee ottaas oikeesee ylähuulee madonnan, tykkään täst tosi paljon! Pelotti kauheest et se sattuu, mut ei se sattunu yhtää enempää ku alahuuleekaa, nyt tosin ihan turvoksis ja kipee. Aion pitää tän labretin auki ja pitää joko samaa tai eri aikaa näit huulikorui, on ainaki valinnanvaraa jos toinen alkaa ärsyttää! :-)

Lauantain lähettii pussikaljottelee meripäiville isoo puistoo ja sipparii, idea oli hyvä mut siel sato koko illan. Meit oli aika iso joukkio siel; miä, Masa, Darja, Väinö, Jupe, Eemi, Ansu... ym. Oli tosi jees ja näin äitiiki Amarillol, se oli löytäny kaks pohojanmaalasta LauriTähkä -miestä seuraksee. xdd Jonotettii Amarillooki jonkun aikaa, mut tajuttii ettei oo mitää järkee maksaa siitä et ehitää ehkä yhet juomat ottaa. Masa ja Ansu tuli mun luokse yöks jaja Veera oli tehny meille ihanan yllätyksen lattialle. Tajuttii yöllä et Veeran nimi onki Pena... Ja sunnuntaina menin ilosena iltavuoroo, AYYY. (;

xoxoIida

Ei kommentteja: