sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Anna Abreu @ Lappeenranta








Lähin pe-la-välisenä yönä 02.40 bussilla Lappeenrantaa, missä Masa ja muut dokut oli vastas heittääs mut Saimaa Open Airii. En tiiä oisko pitäny itkee vai nauraa niille känniääliöille... xd Lpr's oli jo jonottaas Sini ja Essi + muutama Lauri -fani. Tyttöjenkans siel porteilla istu joku kreikkalainen mies, joka kuunteli kännykäst musiikkii ja laulo mukana ja sit toinen kovaääninen mies, joka halus päästä taksil himaa. Molemmat lähti joskus viien-kuuen aikoihin muistaakseni. Aamu meni tosi nopeest, otettii kuvii, vaihettii vaatteit ja laittauduttii. Lauri-fanien herättyy ne lähti käymää kaupas ja toi meille samal vähäsen naposteltavaa. Salla, Ansku, pikku-Noora ja Elina tuli kymmenen jälkee.

Saatii vaihettuu liput rannekkeisii ennenku portit aukes, eikä jonotuslistaakaa oikee tarvinu ku oli niin vähäsen porukkaa tulos kattoo Annaa. Juostii Sininkans sinne lavan etee, se oli tosi tyhmän mallinen ja korkee; sellanen pitkä catwalk keskellä. Mentii eka sinne catwalkin oikeesee kulmaa Sinin, Essin ja Noorankans, mut saksalaiset Lauri- ja Tarja Turunen-fanit vei meiän paikat ja siirryttii muittenkans vasemmalle puolelle. Siel oli ihan törkeen kuuma, aurinko paisto suoraa eikä sielt järveltäkää tullu kunnol tuulta. Hiki vaa valu koko sen ajan ku oltii porttien sisäpuolel, aamul oltii kuitenki ihan jäässä. Ennen keikkaa yritettii ettii paikkaa mistä voitais nähä Annaa ja poikii, järkkäreitten mukaa artistiin ei saa ottaa kontaktia muulloinku keikalla... Juteltii kuitenki Rikin ja Lassenkans ku bussi tuli. =) Arjonkans tuli kans pikkasen höpöteltyy, parka oli kuulemma ollu pari viikkoo pakkohoidossa masennuksen takii ku oltii Riki-faneja. :D Eikä Anna tai pojat ollu toimittanu sille mun ja Sinin korttii Lahesta, Arjon mukaa ne on mustasukkasii siitä ja repiny sen. Käytii syömäs vähäsen ruokaa ja jätskii viel päiväl ennen keikkaa, yllätyttii kaikki ku Annaki tuli kattoo keikkaa (ei Abreu)! <3 Abreuta ennen esiinty lasten piknik -konsertis Mimi&Kuku, Sauruxet ja Kirkan sisko Muska. Hyi.

 Keikka alko 15.30 ja oli ihan tajuttoman kuuma, onneks aurinko meni pari kertaa hetkeks pilvee. Ei oltu Annankans ihan eturivis, joten meil oli hyvin tilaa liikkuu siinä. Be With You'n aikana yks tyttö pyörty mun eessä, ja autoin sitä selviimää siitä, toivottavast sillä ei menny koko loppukeikka pilalle sen takii! Kivat kyyläykset ja voii, oli niin kivaa olla Annankans! :'') Yleisö oli kyl jotenki niin läppä, meit keikoil kiertävii fanei oli tosi vähä ja muu yleisö oli pääasias lapsii eli hiljasta piti! Send You Packing on kyl niin asennebiisi ettei mitää rajaa !! Tykkäsin koko keikast tosi paljon, vaikka kaikki ei ollukaa ihan samaa mieltä. :-)

Lähettii Anskun ja Sallankans heti keikan jälkee, sanottii vaa moit kaikille ja nähtii Oonaki nopeesti. Ei meinattu eka löytää taksitolppaa, mut onneks kuitenki ehittii siihen 17.12 junaa. Istuttii ravintolavaunus ja nukahtelin ihan koko aika siihen pöyän ääree. xdd Kouvolast Masa heitti mut himaa ja menin viel illaks vahtii Sennii ja kahta äitin kaverin lasta, ja jäin sinne sit yöks.

Kiitos Anna&pojat, Sini, Essi, Anna, Salla, Ansku, Elina, Noora ja Oona <3!

xoxoIida

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

oo mistä toi sun valkonen neule/bolerojuttu on, mikä näkyy tos konfispostaukses? ihana! oliko kalliskin? oon ettiny just tollasta. :o