keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Anna Abreu @ Vantaa-Helsinki



Vantaa, Tulisuudelma 1.7.2011



Perjantain lähin Helsinkii klo 11 ja Inka oli mua vastassa puol kahen aikaa, käytii kiertelees pikkasen alennusmyyntei ja käytii mäkis syömässä. Jossaa vaiheessa mentii Jennan ja Annun hotellihuoneesee alottelee iltaa ja laittautumaa. Niitten hotlassa oli sellane magee jääpalakone käytävällä, mikä oli meiän toimesta suuressa käytössä.. ja vast paljon myöhemmin saatii tietää et siel on valvontakameroit, oho. Vantaalle lähettii joskus kuuen jälkee junal, käytii tsekkaas keikkamesta ja käytii kaupan kautta hakees safkaa (spurgufiilis<3) ja lisää alkoholipitosii juomisii, aiaiai. Oli kyl aika ällöttävät alejandro -juomapelikokemukset, meinas laatta lentää ja tuli ihan Kurikka mielee!

Oli jotenki tosi ihana ku siel oli tosi paljon kaikkii ihanii, joista osaa näkee vaa tositosi harvoin! Oltii siel pihalla ja joku nainen lähti käymää vessassa ja jätti sen koiran Fridan meiän hoivaa hetkeks. Oikeesti aww, my new lve aivan ihana ja tosi kiltti karvapallero! Ite en tosin koskaa uskaltais jättää omaa lemmikkii keittenkää randomien vahittavaks. Chillailtii siel pihal ennen keikkaa ja joskus puol yhelttoist taidettii mennä sisälle vetää drinkkei ja tanssimaa, tultii viel myöhemmin ulos ku siel oli nää meiän pikkuset kytiksel. Joku idiootti heitteli lasipulloi sielt hotellin ikkunast, onneks ei osunu keheekää pahemmin! Käytii sanoos siit sinne järkkäreille ja ne ainaki sano selvittävänsä mikä juttu se oli, ihan helvetin vastuutonta tollanen.

Keikka alko vissii puoliltöin jos yhtää muistan, oltii eturivin vasemmal puolel. En pysty sanoin kuvailee sitä tunnetta ku intron jälkee hysteria lähtee soimaa ja Anna ja bändi tulee lavalle. Oli taas sellane bilemeininki Jennankans alkukeikan itkubiiseihin asti, siin kohtaa alko sellanen puolen keikan pitunen itkukohtaus. Jenna lähti be with you :n aikan pois keikalta ku ei pystyny jäämää, mulle tuli kauhee fiilis ku ajattelin et se on vika keikka missä ollaa yhessä (vaikka seuraavan päivän oliki stadin keikka). Vikoihin biiseihin sain kuitenki koottuu itteni ja loppupeleis oli ihan hyvä keikka!

Keikan jälkee itkettii ja juteltii Jennankans, mul tulee sitä naista oikeesti niin iso ikävä ku se muuttaa Espanjaa. Lupasin loppuvuodest mennä käymää vaikka viikonlopuks sinne! Nähtii viel Anna keikan jälkee, se oli ihan kauhuissaa tosta pulloepisodista ja juteltii siin jonkun aikaa ennenku se lähti taksilla kotii. Mentii pomppimaa sinne puistikkoo ja Riki ja Make kumppaneinee oli ulkoiluttaas niitten ihanii koirii, huomattii taas kerran miten hyvä kuulo meil on Sinin ja Jennankans (Taape = Aabee, Aave & Taavetti). Arjo oli taas niin ihanal tuulella, tuli tosi kaunista teksii ja Essinkans päätettii mennä pahvisilppurii ja meinattii ottaa matkamuistoks "burto" -ämpäri. xdd Sori nää random -jutut...

Yöllä alko vituttaa ja väsyttää ku ei päästy millää pois Vantaalta, mun piti alunperin mennä Tiitulle yöks ja sen jälkee Inkalle, mut päädyttiiki Sininkans Jennan ja Annun hotellihuoneesee taksilla. Miä simahdin melkee heti ku pääsin sinne ja nää muut oli viel valvonu siel jääpalojen ja TV:n kera. :D


Helsinki, The Circus 2.7.2011



Lauantain Jenna ja Annu heräs aamupalalle, me oltais Sininkans päästy myös, ei vaa saatu itteemme ylös sängystä. Nukuttii vissii puolee päivää, käytii suihkus ja laittauduttii. Inka tuli jossai vaihees sinne hotlalle kans, myöhemmin tuli Essi ja Iikkuki. Käytii hakees safkaa Hesestä ja jumitettii melkee koko päivä siel hotellihuonees. Yhes vaihees siel oli kauhee catfight päällä ihan tyhmästä jutusta, ja lähettii Sininkans pois sielt. Jotenki paska fiilis ku se oli niin turhaa, mut onneks kaikki selvis lopulta.

Mentii Sininkans sinne keikkapaikan taakse sopivast samaa aikaa ku Riki ja Samppa tuli. Riki jäi pitkäks aikaa juttelee meiänkans, oli jotenki helpottavaa purkaa fiiliksii sille ja kuunnella sen viisait neuvoi, oikeesti se jaksaa aina piristää vaikka on miten paska olo! Välil Samppa ja Makeki tuli juttuihin mukaa; haisevat simpson -paidat ja ahdistelevat miehet... Naurattaa vielki. Sitte Monika ja Tiitu, ja pikkuhiljaa muutki tuli sinne keikkapaikalle. Assistentteinä käytii Sininkans kasaas Rikin ohjauksel yks sen soitinteline tai semmonen. Arjo oli ilkee meille, se väitti et ollaa takinkääntäjii ja pettureita Riki-fanei, kaikki muut on kivoi ja me ollaa Sininkans perseestä ja se kaataa bensat meiän niskaa. Lähetettii Pasin mukana sille sellanen hieno kirjeki, loppupeleis saatii punaset sähköteippimerkit ranteisii, ja jos ne on viel syyskuus tallessa, saahaa anteeks ja ollaa taas plussapallo-Arjon suosiossa. :'DDDD Arjo on ihana!

Mentii joskus kymmenelt chillaa Circuksee sisälle, siel oli jotai drag quuen -juttuja ja joku naisesiintyjä yöpuvun näkösessä asussa ennen Annaa. Oli jotenki tosi hassu fiilis, sellanen ettei kuuluis olla siel sen Helsinki Pride -homotapahtuman takii. Ennen keikkaa käytii viel ulkon, näki Villee ja Annaki tuli kauheel kiireellä ja ilmotti et keikka alkaa 23.30, eli parinkymmenen minuutin päästä. Keikka oli ihan järkyttävän mahtava, kaikki oli niin messissä etten ees muista toista yleisön puolesta noin upeeta keikkaa! Bailattii Jennankans hiki hatussa koko keikan ja loistava meininki näytti olevan lavallaki. Rakastan niitä Rikin ja Lassen kannettavii synii<3! Edellisiltan tuli itkettyy niin paljon ettei nyt ollu ees pahemmin sellanen itkufiilis, be with you :n aikana halattii Jennankans posket vierekkäin, ja meiän takana homopariskunta oli keskenää "voiku söpöö". XD Keikan lopus Anna palkitsi "Illan bilettäjän" ja pyys sen pojan lavalle bailaamaa, se oli niin sulonen ja just sellanen maailman vittu onnellisin sillä hetkellä. Oikeesti ihana! Voisin kertoo vaikka mitä, tulis vaa turhan sekavaa tekstii etten sano enää muutaku MAHTAVAA!

Keikan jälkee nähtii Anna ja poikii, ihan fiiliksissä keikasta koko sakki. Porukka alko lipuu koteihinsa ja me jäätii tyttöjenkans yöks ulos. Tehtii siin pien Helsinki -kierros ja päädyttii linja-autoasemalle. En pysyny millää hereil ja nukuin siel lattial, onneks Iikku herätti mut sillee et ehin Kotkan bussii!

Kiitos kaikille rakkaille
Sini, Jenna, Annu, Inka, Essi, Iikku, Monika, Tiitu, Jonna, Lotta, Mellu, Sonja, Anna, Ville
Anna ja pojat, erityisesti Riki ja Arjo

xoxoIida

3 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

paitsi mulla osu siihe nenää ja silmäski oli lasinsiruuu :-))

Jenna kirjoitti...

aaaaa voi aivan ihana postaus, ja oli kyl huippu vklo!
Kiitos paljon sullekin, awiee ♥♥

Iida kirjoitti...

Lotta; Kirjotin sen eka tohon, mut sit en laittanukkaa ku ei osunu onneks pahemmin. :s :)

Jenna; <3