tiistai 19. heinäkuuta 2011

Anna Abreu @ Lahti


Huokaiskaa lukijat kyllästymisestä, oi kyllä, taas keikkaraporttia! Tällä kertaa Lahden öistä ja etenki Lasten hulinat -päiväkonsertista. Esiintyjinä oli MUNAMIES, JYTÄJYRSIJÄT & ANNA ABREU!

Lähettii perjantaina Sininkans Kouvolasta 14.22 junalla Lahtee, saatii paikat lemmikkivaunusta eri paikoista ku oli niin täyttä ja päädyttii ravintolavaunun lattialle istumaa. Lahessa käytii eka ettiis se tori ja keikkapaikka, kierreltii sitä aluetta ja löydettii Taru, Ansku ja Heidi sellasesta väliköstä. Siel välikössä oli maksullisii vessoja ja sateensuoja, ja se oli ihan taksitolpan vieressä.. siellä me yö vietettii! =D Käytii jonotuksen ohella Triossa ja syömässä muutamaa otteesee. Siel oli muuten maailman kivoin järkkärimies, se kävi pitkin iltaa tarkistaas et meil on kaikki hyvin! Se varotteli ettei siin oo turvallist yöpyy ja et edellisyönä joku oli hillunu siel aseen kans, onneks ei tavattu sellasii. Poliisitki kävi jututtaas meit yöllä, kyseli ikii ja et onks alaikäsil luvat olla siel. Jossai vaihees meiän seuraa tunki iso lauma jotai -95 Villähteestä dokaamaa ja huutamaa, oltii aika erakkoi Sinin ja Tarunkans ku ei oltais haluttu niitä sinne. Ansku, Heidi ja muut tais tosin tykätä.. :D Aika monet ihmiset kehotti meit hankkimaa elämän ku kerrottii ketä varten jonotetaa, eikait siinä. Illal siel Lahden öissä esiinty ainaki Turo's Hevi Gee (OLEN MR. TAMPAX.. okmitä xdd), Popeda ja Sleepy Sleepers (man booooooobs mm xdd). Lalalalaa Popedaahan ne pikkujuopot oli tullu kuuntelee.



Yö meni tosi nopeesti, meit ei ees väsyttäny ollenkaa. Tuntuu et etenki Sininkans syötii ku hevoset KOKO ajan, herranjumala söin varmaa kuukauden eestä vaikkei ollu nälkäkää! Kerrottii vaa vitsei koko yö toisillemme ja kaikille ohikulkijoille. Masa, Jupe, Nikke ja Ansuki kävi moikkaamas meit. Joskus puol viien aikaa aamul mentii sinne torin puolelle mansikkakojulle Sininkans tekee meiän keikkapaitoi, ja saatii seuraks siihen jotai parikymppisii miehii. Ne oli kaikki kai baarista tulossa, mut oli silti kerranki tosi asiallisii ja mukavii siitä alkoholista huolimatta. Juteltii niittenkans melkee kaikesta ja jossai vaiheessa mansikkamies tuli häätää meiät sen kojulta pois, ja ne miehet lähti koteihinsa. Oli tosi jännä sattuma, et yks niistä miehistä oli meiänkans lokakuun Silja Symphonylla ja muisti mut sieltä. Se ois päästäny meiät sen luokse nukkumaa, laittanu sohvat yhtee ja antanu peitot. Voisin niin kuvitella sen ihmisen Big Brother -taloo, sen ääni ja olemus on ihanku jollaa edelliskauden asukkaalla! :D:DD Samaa aikaa meiän välikössä Tarulla, Anskulla ja Heidillä oli miesseuraa.


Jossaki vaiheessa siirryttii sinne porteille oottelee muita jonottajii ja tulihan sinne vaikka ketä! Ekana tosin ilmaantu torimyyjät, paikalliset asukkaat ja kadunlakasijakoneet. Oli sellanen jännä ilma koko se aika mitä oltii siel, jatkuvast sellasii sadekuuroja ja muutenki oli tosi viilee ilma. Portit avattii kymmeneltä ja siin tuli hurja juoksukilpailu kuka ehtii eturivii, onneks me yöjonottajat päästii niille paikoille mille haluttiiki. Ekana esiinty Munamies, naurettii Sininkans et oikeesti kenel riittää pokka pomppii lavalla kyyryssä munapuvussa ja laulaa "Pomppufiiliksestä"? :'D Oltii siin maassa kyyryssä et ne lapset meiän takaa näki jotai. Jytäjyrsijät oli kaiken huippu, en oo varmaa koskaa kuullu mitää kamalampaa!! O.O Silti meinasin nukahtaa ja Sini piti mut hereillä.

Annan keikka oli tosi hyvä! Ei välttämättä vetäny vertoi Lohjalle, mut muuten. Kivat kyyläykset ja sillee =) Keikan alussa meil oli Sininkans meiän hienot siniset ja pinkit peililasit päässä, ja biletettii koko keikka niin täysillä et vikassa biisissä meinas kunto loppuu. Riki nauro meille päin naamaa, etenki siinä kohtaa ku kauhee kaatosade iski keikan puolessa välissä ja oltii silti ihan fiiliksissä riehumas siel lavan eessä. Ihana ku Lasse meni rumpuihin ja Toni kannettavaa synaa, Lassel meni hyvin, mut Toni vaa rämpytti. :'''D Keikan jälkee Anna jako nimmareit ja samal jotai juteltii senkans, se kehu meiän paitoi ja kysy mistä sen nimi Törsti tulee. xdd Riki ja Lasseki naureskeli meiän paidoille ja kysy niitten nimien alkuperää, Sinin vastaus oli vaa et kello oli niin paljon ja ne vaa tuli jostai. Niiltä kahelta tuli taas sellasta tekstii, mitä on aina kiva kuulla keikoilla. <3 Tehtii Sininkans Arjolle hieno kortti missä oli kaunis runo siitä ja muita meiän kolmen insidejuttuja, se kiva järkkäri toimitti sen Annalle ku Arjo ei ollu paikalla. Oli kiva kuulla keikan jälkee et ne kaikki oli lukenu sen..... not =D Ennen keikkaa meit yöjonottajii haastateltii Iskelmä radioo ja valokuvattii, omg onneks en oo kuullu sitä, eikä ilmeisest äitikää. HUH!

Lähettii jollaa kolmen junalla Sininkans takas Kouvolaa, mistä Masa ja Nikke haki mut Mylsälle. Oli jotenki ihan sekava olo siin kohtaa ku ei ollu nukkunu yli 30h.... xd Jututki sen mukasia, hihahi. Ainii ja anteeks tytöt noi kuvat, oli pakko... ne kuvaa niin hyvin sitä laatuu mitä yöaikaa oli. xdd

Kiitos ihan mielettömästä reissusta, etenki Sini, Anna&pojat ja Taru&Ansku&Heidi sekä kaikki muut joittenkans olin siellä <3 puspus

xoxoIida

1 kommentti:

sintsa kirjoitti...

hahah voieii.. oli kyllä niin huippua että kiitos murunen uusiksi pian !! <3