sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

good bad hair







Heippa taas! Kävin perjantaina kampaajal, aamul otin muutaman kuvan ihanan ylikasvaneest ja taipuisast reuhkasta ennen kampaajaa. Olin äitillä yötä to-pe, koska himas on niin ylikuuma näil helteillä (onneks muru lainas tuulettimen, helpottaa ees pikkasen!).

Kampaaja oli yheksält ja siel meni parisen tuntii; leikattii kuivat, hapsottuneet latvat, tasotettii latva ja otsis. Kuulemma mun hiukset ei oo huonossa kunnossa vaik silt näyttääki :o Kuulemma paljon hiuksii jätettävää hoitoainetta ja toi "karvasuus" häviää samantien! Nice. Värjättii samal juurikasvu, meinas jo pää räjähtää sen harmaan juurikasvun takii + lisättii vaaleit raitoi. Näist tuli ihan kivat, alkaa olla jo sellaset vaaleenruskeet mitkä oon halunnu. Ens kerral ei välttämättä lisätä raitoi ettei latvast tuu ihan blondi, tulee halvemmaks värjää pelkkä juurikasvu ja tasottaa otsis. :-)

Oman kampaajan jälkee käytin Veeran kaupungis trimmaajal, en oikeesti yhtää tykkää sen ekan viikon lookista trimmauksen jälkee, kaikki karvat vaa sojottaa ja näyttää oudolt. Viikon pääst karvat on kasvanu sillee et se näyttää sellaselt suloselt karvapallolt. <3 Lisää kuvia sittemmin!



xoxoIida


Ei kommentteja: