perjantai 22. heinäkuuta 2011

OH MY GOD!


Mun pikkusisko Aino pääs viime viikon sunnuntaina ripille, sil oli kahen aikaa konfirmaatio kirkossa, minne en kuitenkaa ehtiny mennä. Kävästii kuitenki Masankans kahvilla äitin luona pikkasen juhlistaas sitä. Ei siel ollu vierait meiän lisäks muita ku Mammu ja Pepe (äitinäiti ja puoliso). Eka syötii mansikkakakkuu ja muita herkkui, sen jälkee äiti haki Kamun ja kissavauvat alakerrasta. Äiti ja Mammu halus välttämättä et meiästä otettais jotai perhekuvii, tuolt ylempää näkee miten tällänen voi onnistuu. xdd Senni ja pennut riehuu minkä ehtii, ja muitten pitää vaa improvisoida!

En tiiä oonko maininnu täällä (?!), mut yks noista kissavauvoista on mun uus tuleva mussukka<3. Viilenis nyt pikkasen ilmat et vois sulkee ikkunat ja vauva vois tulla kotii! Käytii eilen kaupoilla ja ostin hopeisen blingbling-kaulapannan ja ovee ripustettavan sulkalelun tulokkaalle. :'')

Jokatapaukses oli tosi kiva ilta, tuli niin paljon omii riparimuistoi mielee ku kyselin Ainolta millast sil oli siel, kelatkaa miten monta vuotta siitäki on jo... 4 !!! :o Ohhoh koht tulee varmaa ikäkriisi!

xoxoIida

2 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Herrajumala senni on kasvanu, ihana ! :) ja siä oot ihana<3 ja apua mitä veeralle käy ku kisu tulee?:o

Iida kirjoitti...

Hihi jepp<3 Siä oot ihana!! IKÄVÄ :< Ei sille käy mitää, se saa kaverin mitä vois vaikka ajankuluks alkaa hoivaamaa. ((;