perjantai 22. heinäkuuta 2011

helsinki


Oltii keskiviikkona Masankans stadissa shoppailees ja lintsillä! :-) Käytii aamul ostaas Kotkan Prismasta ennakkoo lintsirannekkeet, sitä kautta saatii ne kolme euroo halvemmalla. Vietii auto Mellunmäkee ja mentii metrolla keskustaa. Käytii eka kiertääs Kamppi ja sen jälkee Monki & Weekday. Oikeesti WUI, oon nyt rakastunu näihin kahtee vikaks mainittuihin ketjuihin niin paljon<3! Harmi et ne on ainoostaa stadissa... Välissä käytii ylläri mäkissä syömäs, otin kala-aterian ja arvasin etten ois jaksanu syyä :<< Possu oli onnessaa et sai syyä loput... Lintsil söin hattaraa ja Masa pehmistä, oli kauhee jano ni ostettii tollaset mansikkahilejuomat, hyihitto mitä sokerilitkuu.

Lintsille ei saatu parkkipaikkaa, joten ootettii ainaki tunti enneku saatii paikka. Masaki ehti taas menettää hermonsa, vaikka sille mitää voinu ettei ollu tilaa.. Oltii vast neljän jälkee lintsil sisällä. Ehittii kuitenki ihan hyvin käyä kaikis laitteis missä haluttii. Ukkoo jonotettii ihan sikakaua eikä ollu tosiaakaa sen arvosta, se meni kovaa ja pää alaspäin, mitä muuta?! Masa oli ilkee ja pakotti mut Kammokujalle, kiljuin vissii koko matkan ja roikuin sen kyljessä. Oli ihan oikein et sille tuli paha olo siel yhessä laitteessa, naurupolun peilitki sai sen voimaa pahoin. xdd Kirnu on kyl koko mestan hurjin ja mun lempparilaite! Käytii aika loppupääs Hurjakurussa ja Vonkaputouksessa, eli näis missä kastuu ja olihan se ihan jees kulkee läpimäris shortseissa se loppuaika! Kummitusjunaaki uskalsin, ja ekan kerran ikinä pidin silmii auki melkee puoleevälii enkä tukkinu korvii sormilla.. Säikähin koko kierroksel varmaa eniten Masan huutoo ku se alko nauraa. -.-''

Meiän oli tarkotus käyä Ikeassaki, mut huomattii ettei kaikkee pysty tekee samana päivänä. Lähettii lintsilt varmaa joskus viittä vaille kymmenen, ja himas oltii kahelttoist. Porukka puhu siel et oli älyttömän paljon väkee normaalii nähen, ja huomattii kyl ku piti jonottaa tosi pitkii aikoiki joihinki laitteisii. Veera-parka oli koko päivän yksin kotona, säälittää pikkunen, mut iskäki oli mökillä.

Oli kiva päivä<3!
Esittelen jossaa vaiheessa mun ostokset stadista, aika paljon lähti Weekdaysta etenki mukaa. Huomaa kyl siitä miten meni rahaa tohon reissuu, saa nähä riittääkö rahat vuokraa. Oops.

xoxoIida

Ei kommentteja: