perjantai 5. elokuuta 2011

oh romeo romeo
















 
Maanantai-iltan käytii Masankans hakee äitiltä pikkunen kissanpentu mulle, annoin sen nimeks Romeo (jos joskus otan tyttökissan, siit tulee Julia). Romeo on syntyny 2.6. ja sen emo on meiän Kamu (äitin kissa). Romeon mummo on Jani Wickholmin kissa. :'D Nojoo jatkuu, ennenku haettii se ni käytii Cittaris ja Prismas ostelees kaikkii kissajuttui; hiekkalaatikko, lelui, maitonappei, kissanmaitoo.. :'') Aikasemmin olin jo hankkinu sille ruokaa, kissanhiekkaa ja pannan. Äitiltä sain valjaat ja miniflexin, ja kantokopan lainaa. :''') Kävin myös ostaas Suomalaisest kirjakaupast Romeolle pentukirjan, mihin voi merkata kaikki sen jutut vauvasta vaarii, hihi.

Kotimatka oli Romeolle kauhee, se vaa riehu ja mauku siel kantokopas kovaa äänee. Kotona se kuitenki rauhottu ja alko heti tutkii paikkoja, annoin sille melkee heti ruokaa ja maistu kyl tosi hyvin. Veera oli aika ihmeissää et minkä karvapallon olin tuonu kotii, pari kertaa se alko rähisee ku kissa meni liian lähelle sen ruokii. Ahne ku on. Aluks Romeo ei kauheest sylii huolinu tulla, mut nyt se tulee itte sylii rapsutettavaks ja kehrää jos sille ees sanoo moi. Se on tosi leikkisä, etenki kädet ja langoista tehny tupsupallo on sen mielee. Sohvalt on vissii kans ihan jees hyppii ruokapöyälle, puhumattakaa ihanasti roikkuvist verhoista.. On aika jännä et se oppi heti sisäsiistiks, ei oo yhtä ainutta kertaa pissiny tai kakkinu lattialle! :o Veera tosin on osottanu mieltää ja hoitanu tän puolen.

Illat on aika kamalii Romeonkans, yrittää käyä nukkuu ni se saa energiapiikin ja riehuu peiton päällä ja alla varpaitten kimpussa. Sil on oma peti laitettu mun sängyn vieree kirjotuspöyälle, mieluummin se kuitenki tahtoo tulla vieree. :'') Nytki se makoilee tossa mun kylkijäisenä selällee ja kehrää, varmaa koht nukahtaa tohon tai kipuaa sylii asti. On se vaa sulonen! <3 Puspus.

xoxoIida

Ei kommentteja: