torstai 11. elokuuta 2011

tsajajajajajajajaj










Morjestaaa! Hävettää iha miten mun postailut on jääny vähälle, tuntuu etten repee joka suuntaa ja sitku olis aikaa ni väsyttää ja haluis vaa nukkuu... dislike. Anyway tää postaus koskee tän viikon maanantaita ja tiistaita, ku Monika ja Tiitu tuli Helsingistä mun luokse yökyläilee. <3 Jos oisin viel työttömänä, ne ois voinu olla useemmanki yön täällä...

Tytöt tuli maanantain joskus neljän jälkee ja illanvietto alko salkkareitten kesäuusintojen kattomisel, ja jatku Monopolyn pelaamisel. Oltii Tiitunkans ihan Ismoja; TSAJAJAJAJAJAJ, rahantuloo ei voi estää ja pikkusumma... ja loppupeleis Monika kyni meiän koko omaisuudet taloillaa ja hotelleillaa! Aikaa meni kans iphoneilla pelailuu, haettii uusii sovelluksii ja koukutettii Smurffikylää. xdd Ainii illan aikan käytii myös S-marketis ja Makuunis hakees syömistä ja herkkui. Jossai kohtaa iltaa nukahin sohvalle ja Tiitu herätti mut suihkuttamal suihkepullol vettä mun naamaa, kiitos. :):):) Nukkumaa käytii joskus yhen-kahen aikoihin, näytti tytöil olevan ahdasta patjal ja kissaki viel riehu niitten kimpussa. Ainaki sain kerranki ite nukkuu rauhassa ku Romeol oli muuta tekemistä. ;)

Tiistain Monika oli heränny aikasee ja käyny suihkus, sit se herätti mut ja Tiitun et päästii liikkeelle. Käytii Muotitalo Lehdossa, rakastuin parii nahkatakkii niin paljo siellä oumaigaat, oispa jo palkkapäivä!! Suomalaises kirjakaupassa ja Pennikirppiksel pyörähdettii kans, kirpparil ois ollu Nellyn olkaimeton mekko 8e ;o harmi et oli kokoo liian iso. Mun luona vähä kokkailtii ja jatkettii Monopolyn pelailuu, Ismot näytti taas kyntensä ja Kroisos Pennonen vei. Eli Tiitunkans päädyttii toisaallee sillan alle, Monika vois harkita osakekauppaa ryhtymistä? :D Monika nukku pienet päiväunet ennenku ne oli lähös kotia kohti, pelailtii Tiitunkans sen aikaa iphoneilla. Tytöt oli lähössä neljältä, mut autoo oli unohtunu valot päälle ja akku oli tyhjentyny. Onneks iskä asuu lähellä ja se suostu tulee antaa virtaa, ja tytöt pääs liikkeelle joskus vähä jälkee viien.

Oli tosi kivaa viettää aikaa muutenki ku keikoilla tai jonottamassa, tulkaa toki uuestaaki sitte ku ois enemmän vapaa-aikaa ja ehkä parempi sää et vois olla ulkonaki! :'') Kiitos tytsyt<3 Ootte rakkaita.

xoxoIida

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

ismoo oot rakas<3 oli ihanaa pusss<3! nähdään taas pian :')

Monica kirjoitti...

sinäkin oleet <3 ja todellaki vois yrittää tulla mahd pian uuusiks! <3