maanantai 27. kesäkuuta 2011

summer is back!



YEAAAH!

Ulkona paisto aamulla aurinko ja ilma on pitkäst aikaa niin lämmin et voi kulkee kesävaatteissa ja vois mennä rannalle ruskettumaa. Harmi et mul on nyt iltavuoroja enkä aamusta minnee rantaa ehi mennä. En oo tänä vuonna käyny kertaakaa uimassakaa, viime vuonna uin tasan viis kertaa luonnonvesissä... Helteissä suurin miinus on kämpän kuumuus, mun pikkunen yksiö muuttuu saunaks eikä tääl pysty erkkikää nukkumaa tai muutenkaa oleilemaa, mun pitäis ostaa ilmastointilaite ku saan rahaa.

Huomasin muuten äsken et tää mun blogi on ollu aika Anna Abreu -painotteinen tän alkutaipaleen ajan, se on ihan hyvä juttu, mut en usko et kaikki tääl diggaa siitä. Sen takii haluisin ideoita postausaiheisii, et tää ois monipuolisempi ja kiinnostavampi blogi.

Nyt ajattelin vähä esitellä mun tälle kesälle hankittuja vaatteita. En oo kauheen paljoo ostellu mitää, koska ei nyt oo ollu mitenkää rich bitch -rahatilanne, mut jotain kuitenki. Tykkään kesällä käyttää värikkäitä vaatteita (etenki keltasta!), korkeevyötäröisii hameita, hihattomii paitoja ja gladiaattoreita. Aurinkolasien pitää olla kunnon kärpäslasit eli mitä isommat sen paremmat, suoran otsiksenkans lasit vaa näyttää jotenki hassuilta. Auringossa silmien väri korostuu ja sen takii haluisin jotkuu kivat värilliset piilarit (tarvisin ehkä vahvuudet, mut en haluu mennä optikolle).


Ps. Blogger taas tykkää musta eikä suostu lataamaa tota alinta kuvaa oikeinpäin, eli luovutin, anteeks et tuhoon teiän niskat..

xoxoIida

2 kommenttia:

Roosi kirjoitti...

ooooooi mistä noin ihanat hameet ?! (: ♥

Iida kirjoitti...

Gina Tricotista molemmat :-)!