keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Anna Abreu @ Kurikka-Uusikaupunki-Helsinki


Oon oikeesti ihan sanaton, vietin älyttömän mahtavan viikonlopun ihananien ihmisten kanssa, erityisesti Jennalle ja Annulle kiitos! Kolme keikkaa, kolme kaupunkia. Matkustettii junilla ja busseilla yhteensä yli 1000km, nukuttii puistonpenkeillä ja käytii syömässä sivistyneesti hienossa ravintolassa (not!). Tuntuu et kaikki meni loistavasti suunnitelmien mukaa, tai ainaki saatii käännekohdissa apua oikeilta tahoilta ja loppu hyvin kaikki hyvin kaikessa. Melkee olin unohtanu miten huikeeta on viettää muutama päivä tien päällä ilman huolia ja miten hauskaa voi olla pelkästää parin väärinmuistetun sanan ansiosta. Koitan nyt pikkasen kirjotella meiän reissun kulusta tähän postauksee, koitan kirjottaa vähä tiivistettynä ettei täst tuu ihan älyttömän pitkää ja et jaksaisitte ees suurinpiirtein lukea tän loppuu! :)

Kurikka 10.6.2011


Perjantaina oli viikonlopun eka keikka Kurikassa, Pappa heitti mut aamulla junalle mikä lähti Kymistä 10.36 ja Seinäjoella Jennan luona olin 15.14. Seinäjoella käytii Ärrällä ja neljän jälkee lähti bussi kohti Kurikkaa ja Haku Päällä -festareita. Bussimatka oli ihan tuskaa, vajaa tunti +40 asteisessa bussissa ilmastoinnin ollessa rikki.. kiuas vaa puuttu ja ois ollu niin sauna! Kurikas käytii ostaas ruokaa S-Marketista ja mentii syömää niit sinne bäkkärin vieree keikkapaikalle, oli aika spurgufiilis vetää mikropizzoi sun muuta siinä.. ei se väärin oo! Jossaki vaiheessa iltaa Maria ja Laura tuli sinne ja käytii kaupas ostaas muutama kultalonkero ja hakees lippuleimat porteilta. Ilta meni nopeesti ja siel oli kauheest hyttysii ja muurahaisii, iu. Ulkon oli +33 lämmintä ja auringossa varmast enemmänki, oli älyttömän ihana tunne päästä kävelee paljain jaloin kaupan kylmälle lattialle, ahh.

Istuskeltii siel ja jossaa vaiheessa katottii ku Annan bussi kurvas tietä pitkin meiän ohi väärää suuntaa (perus tai jtn?) ja Maria ja Laura lähti kävelee sinne suuntaa minne ne ajo. Ne teki kuulemma u-käännöksen keskel tietä ja ajo bussil sinne missä me istuttii, niitten kamat oli tullu jo aikasemmin pakettiautolla. On ne vaa ihania, melkee kaikki niistä vilkutteli ja hymyili meille sielt sisältä. :') Jennalle tuli joku blackout ja se kysy multa "mitä toi Roope tekee?", olin just sanoos et "kato Arjoo miten se hymyilee ja vahtaa meit", ja sen jälkee Arjo oli meille viikonlopun Roope. Ne kävi vaa tsekkaamas keikkapaikan ja lähti hotellille, ja me kaikki neljä lähettii myös sinne moikkaa niitä. Siel hotellilla jatku noi Rakkausfestivaalit ja käytii sisällä ettimäs vessaa, oltii vähä hukassa ja melkee törmättii Annan poppoosee jotka oli syömäs siellä. Saatii tollaset hienot "Toisen Oma" -pinssit sieltä, muita vaihtoehtoi ois ollu jotkuu "Meille vai Teille?" ja "Kokeilemalla selviää" tai jotaa sinnepäi.

Hotellil autettii jotaa miestä kantaa pari laatikkoo sen hotellihuoneesee ja saatii palkkioks kuus kaljaa, YEAH! Anna tuli jollaa autolla sinne keikkapaikalle, en tiiä mistä, varmaa sielt nuorisotalolta missä niitten bäkkäri kai oli, mut se kävi nopee halaamas meitä ja sano et sil on tunti aikaa käydä suihkus ja tulee sitte. Pojat lähti aikasemmin roudaa kamoi ja asentelee niit sinne Suksee Areenalle, jäätii venailee sinne hotellille siihen asti et pari järkkärii tuli hakee Annan. Maria ja Laura lähti kävelee sinne keikkapaikalle ja me tilattii Jennankans taksi, sit siinä oli sellanen vanha mies joka tarjos meille sen taksimatkan. Päästii keikalle eturivin keskelle, vaikka mentii lavan etee 10 minuuttii ennen alkuu.

Toi kuva tossa ylhäällä musta ja Jennasta on meiän "SUKSEE AREENA WHOOO!1!" -huudosta, mitä huudeltii keikallaki. Keikka alko yheltä ja oli mahtava! Anna oli niin ihana ja oltii ainoot fanit siellä, Anna pomppi koko aika meiän eessä ja osotteli meit. Pojatki hymyili meille kaiken aikaa (okmitä leijumista..) ja osotteli kapuloillaa. Vinegaris Anna jutteli jotai et "tietääkö kukaa biisiä Vinegar, osaatteko nää sanat?" ja Jenna huus "EEEEEEEEEEEI!", Anna repes ja katto meit "te kaks ette varmast ainakaa tiiä vaikka ootte monilla keikoilla käyny;)". Meil oli niin bileet siel ja oioi oli niin kivaa. Keikan jälkee meil oli molemmilt äänet käheinä ja mentii sinne taakse, Anna oli siel ja siinä sitte nähtii se ja kaikki pojat ku ne lähti sinne nuorisotalolle. Melkee kaikki niistä sano et "nähää myöhemmin/kohta" ja meit harmitti kauheesti ku meiän festaribussi lähti jo klo 2.45 sieltä. :( Onneks ei haitannu niin paljoo ku tiedettii et nähää ne Ukis ja Suvilahdes seuraavin päivinä.

Festaribussissa oli meiän lisäks ainoostaa yks mies, joka jutteli koko puolen tunnin matkan ajan kaikkee uskonnosta ja miten fiksui nuorii me Jennankans ollaa. Se olis tarjonnu meille yöpaikan ja ruuat ABC:llä, eikä sillä varmastkaa ollu täysin puhtaat jauhot pussissa, se anto meille käyntikorttinsaki oijee. Seinäjoen vr:lt napattii meiän Converse-laukut säilytyskaapeista, vaihettii vaatteet ja lopult mentii nukkumaa puistonpenkeille. Siel oli sellane kauhee kännimies ja toinenki, mikä alko lähentelee ulkona ku puhuin puhelimessa, ei se väärin oo.. ;s Oli ihan mahtava päivä jokatapaukses! <3 Jäi niin voittajafiilis koko viikonlopun onnistumisesta.


Uusikaupunki 11.6.2011


Lauantaiaamuna lähettii Seinäjoelta Turkuu 8.50 junalla ja nukuttii koko matka, saatii nukuttuu päälle pari tuntii siel aseman pihalla puistonpenkeillä ennen junan lähtöö. Ehittii käyä Seinäjoel aamupalallaki, croissanttii ja vettä. Meiän tuurilla junan veturi hajos ja myöhästyttii aikataulusta tosi paljo, onneks se ei haitannu ku nukuttii. Junista napattii mukaa matkamuistot; niskatyynyt. Turus suunnistettii mun iphonella bussiasemalle ja matka jatku kohti Uusikaupunkii, sinne meni puoltoist tuntii ja ilmastointi toimi! Nukuin senki matkan ja heräsin vast perillä, Jenna ei ollu saanu mua hereille aikasemmin. Oltii katottu aikasemmin et päästäis uimahallii peseytymää, mut meiän tuurilla seki oli suljettu kesäkuun viikonloput. Suunnistettii siis iphonella sinne uimahallille ihan turhaa, siin vaihees alko ärsyttää ja tilattii taas taksi. Mentii taksilla sinne keikkapaikalle ja saatii mennä sinne saunaosastolle suihkuu, oli kyl ihana se työntekijä sen suhtee ku jakso ymmärtää meitä!

Suihkun ja vaatteiden vaihon aikan Annu oli jo tullu ja venas meit siel ulkona. Oli ihan tukahduttavan kuuma päivä, sellane hiostava ja nihkee. Anna ja pojat tuli jossaki vaiheessa iltaa just ku oltii kattoos ravintolan menuuta. Anna alko heti höpöttää meille siin aulassa miten kuuma niitten bussissa on ja kaikkee muuta, voi ihana. Mentii sitte ulos ja Roope ja Roopen oppipojat alko roudaamaa niitten kamoi ("mikä vitun ROOPE?"-Arjo), mietittii missä Pasi on ja kuviteltii se sinne laatikkoo minkä ne jätti siihen pihalle.. Jossaa vaiheessa mentii syömää hienostuneesti ravintolaa hedelmäistä kanapastaa ja ranskalaisii majoneesilla jääveden kera, se oli oikeesti kaikkea muuta ku hienostunutta. :'D Sitte vaa hengailtii pihalla muutama tunti ja nähtii poikii sillon tällön, Roopee ja oppipoikaa näki koko aika. En oikeesti jaksa niitten juttuja! :DD Siel oli se idols-Severi kavereittensakans ja ne jutteli meille jotaki siin ulko-ovella, luuli vissii ettei meil oo ikää sinne ku ei menty sisää ku keskiyöllä.

Meit ahisti ku meil ei alkujaa ollu tietoo miten päästää pois Uuestkaupungist sillee et ehittäis Helsinkii keikalle, kysyttii poikien ideoit ongelmaa ja sieltä tuli copterlinee sun muuta. Meinattii lähtä liftaamaa ja sanottii se niilleki, ne ei tykänny ideasta. Onneks loppupeleis Masa ja Ansu tuli hakee meiät Vantaalta ja heitti Vantaalle, kiitos! Sami kävi rullaluistelulenkillä siel, se tuli vast vähä ennen keikkaa takasin sielt, ajateltii jo et se on eksyny ja nyt keikka peruuntuu ku niil ei oo kitaristii, onneks ei!

Keikka alko joskus puol yhen jälkee vissiinki, oli jotenki noloo ku oltii ennen keikkaa ainoot jotka seiso lavan eessä, kaikki muut istu pöydissä ja hörppi sivistyneesti juomiaa. Keikan alkaes siihen meiän ympärille ja taakse onneks kasaantu jonkun verran porukkaa, mun oikeella puolella oli sellane mies joka nyki Annan hameen helmaa ja hiplas mua ja Jennaa. Se lähti aika nopeesti ku Jenna komens sitä "vittu näpit irti mun tyttöystävästä!!1". XD En ymmärrä miten tuol oli niin kuuma keikalla, Anna ja pojatki valu vaa hikee koko aika ja ne kauheet valot osotti suoraa mun ja Jennan kasvoihin. Saatii taas kivasti huomioo keikalla niiltä ja oioi oli ihana kuulla Ivory Towerin laivaversio pitkäst aikaa livenä. Keikka oli huikee, niinku aina, en osaa ees päättää mikä oli viikonlopun paras keikka! Jenna on oikeesti parasta keikkaseuraa ikinä, meil on aina bileet senkans! <3

Keikan jälkee mentii Annun luokse ulos kuivattaa hikee ja jossaa vaiheessa mentii takas sisälle moikkaa poikii, saatii samal tietää et on ihana et meist on tullu täysikäsii ja päästää enemmän keikoille niitten keikkaritsoiks. Ollaa siis niiden keikkatyttöystävii ja bändäreitä, jaa-a mitä vihjailua. Juteltii siin sisällä Maken ja Arjonkans, ja Riki ja Lasse tuli sitte ulos juttelee meiänkans vähä myöhemmin. Annuki sai nähä Lassen! ;) Ne jäi yöks sinne ja meki meinattii käydä nukkumaa sinne pihalle ku saatii se kyyti aamuks. Siihen tuli sellanen kännimies joka väitti et soitetaa bändissä ja höpötti koko aika jotaa, olin sen mielest vittuilija ja itse piru Jennan ja Annun seurassa. Sit sen muija haki sen ja kävin nukkuu siihen penkille kunnon junttivaatteissa; korkeevyötäröinen hame, toppi, valkonen kauluspaita ja haaremihousut. Kaunista, niin munki mielestä!! Valtasin kuulemma parhaan penkin eikä tytöt saanu ollenkaa nukuttuu, mitää ei pidä paikkaansa eikä mun ees ollu tarkotus nukahtaa siihen!

Aamul heräsin siihen et Masa ja Ansu tuli, ja Arjo ja oppipojat roudas tavaroitaa mun vierestä, mua ei oltu taaskaa saatu hereille siitä. Arjo toi meille aamupalaa; suolatikkuja. Sen mielest näytin ihanalt menninkäiseltä. Käytii sisält ostaas juomista ja jäskii aamupalaks, ohjattii samal poikii aamupalalle ku ne kaikki oli lähtees bussille vaikka muut oli syömässä. Mentii sinne pihalle ja ne alko pikkuhiljaa lähtee, halattii siin kaikkii ja kiiteltii viikonlopusta puolin ja toisin. Anna oli ihan räjähtäneen näkönen ja näytteli sen hartioita miten itikat oli syöny sen kokonaa ja miten sitä kutitti kaikkialle. Voi pikkunen, se hymy oli ihana ku kerrottii et ehitää Suvilahtee ja nähää viel siellä! :')

Siitä alko sitte toisiks viiminen matka Vantaalle ja sieltä Kalasatamaa metrolla, automatka meni nukkues ja metrollaki huristeltii ohi ja jouduttii mennä takasinpäin. Oli taas niin mahtava päivä!


Helsinki 12.6.2011


Suvilahdessa oltii Jennan ja Annunkans vähä jälkee yhentoist ja oli ihan sairaan kuuma venailla et päästää sisälle, siinäki oli jotaa ongelmii et saako viiä omii pulloja vai ei. Sielt sisäpuolelt sai ilmaseks Bonaqua -pulloi, onneks! Oltais päästy varmaa kolmantee rivii, mut jäätii mieluummin sinne taaemmas kuuntelee Stellaa ja Poets Of The Fallii tyttöjen ja Villenkans.

Oltii ihan fiiliksis Annun ja Jennankans ku nähtii Roope ja Roopen oppipoika siel, viimeistää Pasin kohalla oltii ihan happyhappy! Vasta vähä ennen Annaa lähettii sokkeiloimaa lähemmäs lavaa, loppupeleis taidettii olla neljännes-viidennes rivissä. Ei ihan älyttömän hyvin nähty ku meiän eessä oli jotai pitkiä ei-annafaneja, mut meil oli niin meininki katossa ja tanssittii ja riehuttii ni ei se mitää haitannu. Annaki huomas meiät ja hymyili meille, oli niin hieno fiilis päättää liian ihana viikonloppu tolla tavalla. Harmi ettei Annal ollu aikaa esiintyy muutaku 25min, silti tuntuu et oli tosi hyvä keikka! Send U Packing ehkä paras koreografioiltaa, se Annan ilmapotku Samin kasvojen korkeudelle on kyl huikee, ootan sitä kertaa ku sen kenkä oikeesti törmää Samin leukaa, en ihmettelis! :D

Keikan jälkee moikkailtii kaikkii ihanii siel alueen ulkopuolella, oli ihana nähä sellasiiki jota näkee tositosi harvoin missää <3! Oisin halunnu jäähä kattoo Sunkkareit, mut ne oli vast neljän-viien aikaa ja halusin kotii pitkäst aikaa. Mentii metrolla Anninkans Kamppii ja Annu ja Jenna jäi rautatientorille, mun bussi lähti 15.15 ja mun piti olla kotona 17.25. Heräsin bussissa Kotkassa Erkan kebab-pizzerian kohalla ja tajusin et oon nukkunu Karhulan ohi, ei toki vituttanu venaa reiluu puolta tuntii bussii Kotkasta kotii, loppupeleis olin kotona vast seittemän jälkee. Koton kävin eka suihkussa, laitoin pesukoneen pyörii ja avasin koneen. Yritin alkaa postailee viikonlopusta, mut pää oli jotenki ihan tööt ja jäässä. Nukkumaa menin joskus yhentoista aikaa ja se tunne ku oot omassa pehmeessä sängyssä.

Paljon jäi varmast sanomatta, mut täs ainaki suuntaa millasta meil oli.
Kiitos kaikille jotka olitte osana tätä roadtrippii, suurin kiitos Jennalle ja toisiks suurin Annulle, sekä kiitos Masalle ja Ansulle kyydistä!
Kiitos Anna ja pojat, te ootte sitä mistä mä pidän!
<3

xoxoIida


3 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

apua ihan sairaan kiva postaus !! munki pitäis kai kirjotella, mut jotenki se aina jää :(
Oli kyllä nii huippu reissu, ettei mittää häpyy ja sun kanssa tyttöystäväni on aina niin ihanaa keikalla ♥♥ oot vaa nii huippu !!! muute tuli mielee eile se ku nukahettii ekaa kertaa siel autossa (vantaalle mennes) ja ku herättii ni oltii iha hikisiä toisia vasten XD..... njam <3
PS: vielä joku trippi pakko tehä, tää on nii nastaaaa !!!!!!!!!!!!
Love YOU nd this life <3 pus!

Henssi kirjoitti...

meki nähtii vihdooin :) haluun takas suvilahteen ♥!!

www.henssi-myblog.blogspot.com

Iida kirjoitti...

Jenna: Voikulti <3 Joo sama, mullaki kestää aina ihan pirun kauan ja etenki silloku on paljo asiaa, ei vaa saa aikaseks tehä. Ja oli kyllä ehkä paras reissu ikinä, oot niin ihana tyttöystäväiseni <3 !! Haha mitä eiii XDD Miä nukuin eka sillee pystyssä, sit laitoin pään sua vasten ja oioi paljo parempi <3 Ps. Niin pitää, Vantaa-Helsinki ainaki !!!!! LVE u toooo and this live toooo <3 puspus ihana

Henssi: Niinpä <3 Oli kiva nähä viimeinki jaja mäki tahon, oli niin kivaaa !!