sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Anna Abreu @ Summeri



Oltii maanantaina Summerin kuvauksissa, koska Anna oli siel haastateltavana. Lähin aamulla jo 6.05 bussilla Helsinkii, missä liityin Sinin, Inkan, Eerikan ja Oonan seuraa. <3 Käytii eka ostaas S-marketist aamupalaa ja siitä suunnattii ratikalla stadikalle. Ratikas keskusteltii kaupunginosista ja mun tulevasta presidenttiydestä, Sini häpes meitä.. :( Oltii vähä eksyksissä eka, mut löydettii perille! Stadikal oli jo jonkun verran murusii ja lisää tuli koko aika, oli ihana nähä kaikkii teitä!

Istuttii siel haastattelupaikan ympärillä, eka niil oli kenraaliharjotukset ja itse kuvaukset alko klo 11.05. Siel oli pari sellast -97 skeittaripoikaa, jotka yritti vittuilla meille, mut ei oikee onnistunu. :'D Samat skidit juos Annan perässä ja huuteli et sil on hyvä perse, mitäää ei noin lapset. Annan osuus alko 11.20, sen haastattelu oli taas sellanen päivänpiristys! "Jos pieraset, saat potkut!" Haastattelun jälkee Anna jako nimmareit ja kaikki oli sen ympärillä kamerat käsissä, pyyettii kännyköihin nimmarit ja halattii nopeesti. Ei siinä montaa sanaa ehtiny vaihtaa ku oli niin monta halukasta. Säälitti Anna ku se oli ihan litistetty sinne välii ja se pyys hengitystilaa itellee.. Onneks en pahemmin näkyny siinä TV:ssä näkyneessä lähetyksessä, takaapäin vaa huh! Annan ankkarodeo oli niin päivän ja työviikon pelastus, että se nainen osaaki olla aurinkoinen! Ihana!

Koko aamun Oona halus Hesee, joten stadikalt suunnattii ensimmäisenä syömää porukalla. Lotta ja Melluki lähti meiän mukaa sinne, jei! Safkaamisen jälkee jatkettii matkaa keskustaa ja lähettii kiertelee Kamppii ja Forumii; ostin uuet bikinit vihdoinki! Tunnit meni tosi nopeesti ja tuli aika lähtä kotii, kävin automaatil ja tajusin et mul on tilil alle 40e apua.. Kävin nostaas 20e ja voiko joku olla näin idiootti kiireessä?! Muistin ottaa electronin messii, mut unohin ottaa sen setelin ja kuitin mitä nostin, kaikist eniten vituttaa ku mun jälkee siihen automaatille meni sellane vanhempi nainen eikä voinu sanoo mitää. Ps. Vihaan suomalaisia, haluun ulkomaille kohteliaitten ihmisten parii! Onneks Inka on kultanen ja autto mut himaa lainaamal mulle 20e, oisin ollu muuten ihan kusessa ku iskäki oli Maltalla eikä ois voinu siirtää mulle rahaa! Kiitos Inka, oot ihana<3 Kotimatkal mua vitutti ihan älyttömästi toi rahajuttu, se laski jonkun verran tota fiilistä mikä päivän aikana oli kohonnu, kaikil sattuu virheitä ja turha tota on jälkeepäin murehtii. Kotona olin vähä ennen seittemää, koska myöhästyin ekast bussist Helsingin päässä ton rahaprobleeman takii.

Kiitos Anna, Sini, Inka, Eerika & Oona <3 !!
+ kaikki muut ihanat joittenkans nähtii viime maanantaina :'')


 
xoxoIida

2 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

.........................:(<3

Iida kirjoitti...

oi miksi surunaama vamoseni? :(<3