keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Anna Abreu @ Kouvola


Morjestaaaa! Hola Richi! Plussapallo plop plop!

Perjantaina olin Kouvolas kyttäämäs Annan k20-keikkaa Club Encoressa Sinin, Oonan, Elinan ja Eerikankans. Lähin Kouvolaa 16.40 junal Kymistä, Sintsa tuli mua vastaa junalle ja mentii keikkapaikan etee istuskelee. Oli siel muutama muuki Annaa kyttäilees, jotai meit pienempii. Täs postaukses ei nyt oo pahemmin kuvii, lisään sitte ku tytöt lähettelee niitä!

Käytii Ginassa ja Hesessä syömässä, lisää istuskeluu ja joittenki ihmisten pienmuotosta dissaamista (ansaittua!!). Käytii moikkaas Arjoo siel takan, se oli heti alkuillasta kohtelias meit kohtaa "Moro ämmät!". Melkee heti sen jälkee Sami ja Make tuli, ne ei ollu kovin puheliaal tuulella, joten annettii niitten olla. Pyörittii vaa ympäriinsä ja sekoiltii, meinattii jo luopuu toivosta nähä Anna. Oltii Cumuluksen eessä ja siihen tuli juttelee sellanen ulkomaalanen mies joka puhu englantii; kyseli onks Anna ruotsalainen ja pyys meitä sen huoneesee juomaa vodkaa kolmen herrasmiehen kanssa. Eerikan ja Elinan piti lähtä kotii, jäätii kolmestaa Sinin ja Oonankans, eikä aikaakaa ja Lasse tuli.

Lasse jäi juttelee meiänkans siihen Cumuluksen etee ja jossaki vaiheessa Annaki sielt tipsutti. Lasse on ehkä fiksuin "Ei toi oo Anna" "Eiku on toi Anna, mä katoin tota autoo!". Annal oli kauhee nälkä ku se oli unohtanu syödä ja valitti hirveetä hedarii, juteltii siin pikkasen ja halattii ja ne lähti syömää. Anna lupas tulla juttelee meiänkans sen jälkee, sitte se tuli takas. Siihen hyökkäs jotaa muijii poseeraa Annan vieree ja siin vaihees Anna halus pois siit tilanteesta. Anna kehu Samin "manboobsei". :'''DDd Anna luuli mua 16 -vuotiaaks, koska oon kuulemma yhtä lyhyt ku se ja sen mielest työ vanhainkodissa on hienoo. Ne lähti keikalle ja Oonanki piti lähtä kotii. Jäätii Sininkans kahestaa ja siin vaiheessa meno viimeistää muuttu astetta päättömämmäks. Nähtii Arjo siin ulkona ja oikeesti MITÄÄä ne sen jutut xd "Te oisitte mahtava rallipari, kuski ja kartturi" "Varokaa tota miestä, sil on matoja" yms. Oltii siin clubin eessä ja Rikiki tuli sielt, se jäi jokskii aikaa juttelee ja lähti keikalle.

Yritettii eka Sininkans löytää paikka josta kuulis keikan, koska sellast ei ollu, mentii taas Hesee syömää ja hilluttii vaa ympäriinsä. Masaki kävi moikkaamas meit ja kokeiltii limasii patsaita (mitäxdd), mun puoli Kouvolasta on kyllä paras. Keikan jälkee mentii takas Cumuluksen etee ja nähtii viel Anna ku se lähti kotii nukkumaa, oivoi se oli niin ihana. <3 "Anteeks tytöt et olin teiänkans vaa näin vähän aikaa, jos oisin tienny et ootte tääl, oisin tullu aikasemmin" "Ootte niin ihania" aw. Pikkunen pelkäs et nukahtaa rattii ja pahotteli miten rumat silmälasit sil oli edellisten hävittyy. Jäätii viel oottaa poikii, Make ja Sami moikkas vaa ja meni nukkumaa, Riki ja Lasse jäi kuitenki pitkäks aikaa juttelee meiänkans. "SE SE SE OLI SE SE SE" "Matoi matoi matoi tol on matoi!". :'D Ihana miten ne huolehti ku meil ei ollu takkeja, ens kerral meiän kuulemma pitää muistaa. Rikin mukaa oltii jotenki hulvattomalla tuulella siin puol neljän aikaa aamuyöstä. Anna, Riki ja Lasse sano kaikki et oli tosi outo yleisö, ja et ois ollu paljon parempi meno jos meiät ois päästetty sisää. Oltii koko ilta kytätty Tonii, ja vast yöllä meille selvis ettei se ollu ollenkaa mukana. :( Riki ja Lasseki lähti nukkuu, joten meki lähettii. Ei jaksettu enää jäähä moikkaa plussapallo plop plop -Arjoo.

Oli niin ihana päivä, kiitos Sini&tytöt, Anna ja pojat (hola richi, plussapallo plop plop ja kauko) <3!

xoxoIida (vonkale)

2 kommenttia:

sintsa kirjoitti...

oukaat Iida miten paljon naurua sait aikaseks tällä postauksella :D:DD: oon varma et kaikki muut lukee tätä silleen mitää kettua mut ei ne voi tajuu meitä xdxdxd herranjumalaaaa ! :DD::DD plussapallo plop plop, hola richi, kauko ja miun kuski <3 onks parempaaa ;)?

Iida kirjoitti...

Haha mustaki tuntuu :'''D Mut ei voi mitää, ei ne tajuu mut voi ne yrittää. Ei oo parempaa kartturini <3 !!