lauantai 25. kesäkuuta 2011

midsummer magic and wonderful children


Juhannus oli ja meni, mikä tällänen juhla on minkä tarkotuksena on vaa vetää pää täytee ja grillailla? Ok on juhannuskokot ja kavereitten tai perheenkans chillailu kivaa, mut periaatteessa. Ite oon melkee koko juhannuksen töissä eikä oikeestaa harmita yhtää, nykysin ainoostaa joululla on merkitys mulle. Kaikki muu on jotenki niin turhaa ja teennäistä, turhaa täytettä liputuspäiville. En ymmärrä!
Torstain mulla oli viel aamuvuoro duunis, edellisen päivän puhuttii Heininkans miten noloo ois nukkuu pommii ja et duunist soiteltais perää onko tulos töihin ollenkaa, oikeesti ei sais puhuu mitää tollasta, se tapahtuu aina sen jälkee ja niin kävi nytki. Hävettäää, vaikka kaikki työkaverit sanoki et sellast sattuu ja näinhän se menee. Onneks myöhästyin vaa tunnin! Töitten jälkee vietii Masankans Veera äitille hoitoo ja Sennil oli kauhee ikävä mua, meiän piti kääntyy takasin et se näki mut hetken aikaa. :') Lähettii kaupan kautta ajelee Mikkelii mun kuomakamun Heinin luokse, oltii peril joskus puol kaheksalt ja meinas mennä hermo Masankans suunnistaes (miehet..............). Illal Jere sai huippuidean ja halus tarjoo meille baari-illan, torstaiyö ja melkee kaikki paikat meni kahelt kiinni, hyvä ajoitus toisinsanoen. Lopult löydettii ittemme räkälän jälkee jostaa Kharma -baarista missä oli niin outoo porukkaa ettei mitää rajaa; vanhoi huoramaisii pubiruusui, homostelevii miehii ja ihmeellisii tanssimuuvei. Jere vei silti voiton kaikista noista sen dancing Quuen -muuveilla, vissii vieläki hävettää. XD Oli kuitenki tosi kivaa, kiitos Jere&kuoma&muru<3!


Perjantain herättii vast yhen jälkee, käytii suihkussa ja Jere halus viel tarjota meille safkat. Lähettii ajelee ja ettii ruokapaikkoi, jumalauta ois luullu et juhannusaattona kannattaa pitää ravintolat auki! Jere ja Masa meni possuilee mäkkii ja me haettii Heininkans herkut ABC:lt; perunoit, kreikkalaisen salaatin ainekset, kuomalle lihaa, mansikoita ja jäätelöö! Miehet sai vaa huonon olon tuplajuustomätöistä ja himoitsi meiän mansikoita, ähähähähähäh. Ois varmaa kannattanu tulla mukaa! Kaupungilt kiiruhdettii kattoo Salkkareit ja joskus kaheksan aikoihin lähettii ajelee kotiipäin, oisin niin halunnu jäähä pidemmäks aikaa. Oli niin kivaa, toivottavast nähää taas pian, koska nyt jo ikävä! Kotimatkal poikettii viel juhannuskokolle ja nähtii juopporemmiläisii, tuli sellanen olo et tahon baarii tutun ryyppyremmin kera (vaikka tiiän et se saattais olla aika tuskaa, oumaigaat..).



 
Tänää eli lauantaina olin aamuvuorossa ja pääsin kahelta. Masa nukku mun luona sen aikaa ku olin töissä, ei toki ota päähän ku toinen nukkuu puol kahtee sen jälkee ku on heittäny mut duunii ennen seittemää. :):):))) Oli kuitenki ihan rauhallinen päivä ettei mitää hätää, mitä nyt yhen tyynyn tuhosin liian kuumassa pesulämpötilassa, oops. Puol neljält Masa heitti mut äitille hakee Veeraa ja lähti kotii ja juhlii juhannusta kavereittensakans. Olin äitil eka pari tuntii, Senni on niin murunen ja Kamun kissanpennut on niin sulosii. Viiru, Siiri ja Ninja <3 Nyt on pakko leijuu et ne on Jani Wickholmin kissan lapsenlapsii! ;) Hell yeah! Söin ja meinasin nukahtaa keittiön lattialle, sitte äiti heitti mut himaa ja nukuin pari tuntii sohvalla. Lopulta päädyin takas tänne äitille Sennin seuraks ku se lähti baarikierrokselle kaverinsakans, ihan kivaa olla välil täälläki, on niin kotonen olo! :) Oioi äiti sano et voitais mennä porukal Serenaa Ainon ja Eemelinkans jos saadaa Senni hoitoo, niCE!
Tulipa stoori, mun pitäis varmaa pikkuhiljaa hipsii nukkumaa et saan itteni hereille puol kuuelta suihkuu. Huomen ois aamuvuoro, maanantain ja tiistain iltavuorot eikä jatkosta tietoo! Oispa palkkapäivä ens viikolla, muuten saattaa viikonlopun suunnitelmat kusta.. Unia ihanat <3
 
xoxoIida

Ei kommentteja: