torstai 9. kesäkuuta 2011

Anna Abreu @ Imatra


Heipparallaa kaikki ihanat, aluks pyydän tosi paljon anteeks etten oo taaskaa kirjotellu yli viikkoo yhtää mitää, oon ollu melkee koko aika menossa jonnee! Tää postaus kertoo mun, Monikan ja Tiitun Imatran reissusta 3.-5.6.2011. Siellä oli siis Over&Out -koulujen päättäritapahtuma ja Annan keikka.

Monika ja Tiitu tuli jo torstai-iltana mun luokse, katottii leffaa ja syötii sipsii. Perjantaina kävin ottamas sen mun himoitseman kielikorun eikä oikeesti sattunu paljoo, ainut et sen jälkee meinasin pyörtyy ruhtinaallisesta vanukassipsiaamupalasta huolimatta. Tykkään täst korust tosi paljon, parantuis vaa kokonaa ni ei ois kipee aina aamusin! :) Kielikorun jälkee tytöt kävi kaupassa ja kirpparilla, ja miä kotona suihkussa, sitte alkoki matka Imatralle Lappeenrannan kautta. Oltii Imatralla ennen klo 19, käytii ruokakaupassa ja keikkapaikalle leiriydyttii klo 20. Aika meni loppupeleis tosi nopeesti, yöllä meiän seuraa lyöttäyty joku pummi linnakundi pariks tunniks ja sen häivyttyy nukuttii 6-7h hyvät yöunet makuupusseissa. Siel oli ihan helvetisti itikoita eikä meillä ollu mitää karkotetta, ihmettelen ettei syöny mun naamaa ollenkaa nukkues! Tuol alhaal on oikee hehkee kuva musta ku päästii aamulla sisää vessaa pihalta heränneinä, oli niin ihana nainen siel et tarjos aamukahvitki. Lauantaiaamuna käytii kaupassa pari kertaa, otettii aurinkoo ja chillailtii, seuraavat jonottajat tuli noin 20h meiän jälkee! :''D

Sisälle urheilutaloo päästii kuuden aikaa, siin vaiheessa oltii jonotettu keikalle sellaset 22h, loppusummana 27h. Keikka oli alkoholiton ja aina sisää mentäes oli puhallutus, rampattii aika paljon tyttöjenkans pihalla venailees millo Anna ja pojat tulee bussilla. Ja kyllähän ne sielt tuli, ainut ettei kyl ketää nähty, oli niin tarkkaa ettei artistia saanu nähä vasta ku lavalla, haha. Sisäl otettii yhteiskuva Monikan, Tiitun ja Jennankans minkä sai heti tulostettuna mukaa (hyihyi). Ennen keikkaa siin oli jotaa örinäbändei, lyhytelokuva ja jotaki muuta, mut pääosin aika meni tyttöjenkans venailemiseks pihalla. Keikka alko klo 23 kevään tutulla Rush -setillä ja Hysterialla, oli kyl aika hysteerinen meno! En enää voi sanoo mitä keikkoi on ollu parhaita, aina vaa paranee. Anna oli niin söppänä jällee, naurettii Jennankans sen mikkisäädöille ja muille päin naamaa (anteeks<3). Worst Part Is Overin aikana totesin jällee et on hyvä et käytän vedenkestävää ripsarii, oisin aika panda joka keikan jälkee. Noora oli sulonen ku Anna otti sen ja kolme muuta Music Everywhere:n aikana lavalle tanssii. :')

Keikan jälkee mentii ulos venailee Annaa ja poikii, meni aika tiukille ehittiikö nähä niitä, ihan viimisil minuuteil ne tuli siihen ulos venailee taksii ja ehittii halaa koko sakkii. Jäi tosi hyvä fiilis koko reissusta ku sai viel lopussa kiittää kaikkii hienosta keikasta. Bussimatka meni nukkues melkee oman pysäkin ohi, onneks Tiitu heräs ja huomas ajoissa, olis varmaa ollu kiva herätä Helsingistä. Anteeks tällänen epäselvä ja vaikeelukunen selostus, en oikee jaksanu panostaa tähän kirjotuksee tänää!

Kiitos Abreu&Pojat, Monika&Tiitu, Jenna,&Noora&Iida, Anna ja Niko + muut <3 !!


xoxoIida

Ei kommentteja: