maanantai 16. tammikuuta 2012

girls' weekend in Ristiina









Mul oli ihan mahtava viikonloppu Ristiinassa Heinin ja Darjan kanssa. Pitkästä aikaa saatii viettää oikee kunnon tyttöjen viikonloppuu, koska Masa ja Jere lähti Joutsaa mökille. Oli pojillaki kuulemma kivaa, vaikka niitten matka mökille käviki ojan kautta perjantaina. :D Meiän perjantaihin ei kuulunu sen kummempaa ku telkkarin katteluu ja kaikenlaista höpöttelyy, mentii puolenyön aikoihin nukkumaa ja herättii aamulla aikasin. Veeraki tulee nykyää hyvin toimee Heinin koirien kanssa.

Lauantaina oltii Mikkelissä shoppailees ja Fernandossa syömässä melkee koko päivä. Metsästin koko reissun punasii farkkuja, Ginasta löyty yhet tosikivat, mut eipä ollu oikeeta kokoo. Sen sijaa Ginasta löyty toi tanssivideon farkkupaita, 3/4 hihanen musta-valkonen raitapaita ja beige tupsupipo. Illalla ulkoiltii koirien kans, katottii Putousta, naurettii, syötii irtokarkkeja, värjättii Darjan hiukset ja Darja teki meille ranskanletit. Meno meni aika villiks illalla ja keksittii omat sketsihahmot Putouksen innottamana, pojilla meinas mennä yöunet ku toivotettii kuvaviestien muodossa niille hyvät yöt. :''D Oli ihana pitkästä aikaa vaa nauraa ja pitää hauskaa ihanien ystävien kanssa, kaikista parasta, ilman alkoholia!

Sunnuntaina vaa laiskoteltii ja kateltii digiboksilt tallenteita ennen ku Masa ja Jere tuli takasin mökiltä. Meiä muruset oli ihanii ja lähti hakee meille ruokaa Fernandosta ja Hesestä. Sillä aikaa keksittii harjotella Putouksen 2012 Leena Hefner o.s. Herppeenluoman -tanssimuuvei, jajjajjajja SAA NAURAA! :-D Myöhemmin esitettii toi koko tanssi kokonaisuudessaa pojille ja laitettii neki tanssimaa, haha. xdd Ennen lähtöö katottii Napapiirin sankarit -leffa ja voin kertoo et mun oli tosi vaikee tajuta kaikkii juonenkäänteitä siitä! Kotimatkal vietii Darja kotii ja Mylsälle ehittii vast kymmenen maissa.

XOXOIida

7 kommenttia:

noora kirjoitti...

oii tuo letti on ihana :) en käsitä mite tollasen voi tehä :''D

Iida kirjoitti...

Jep, Darja on taikuri! Miäkää en tajuu, ois niin mageeta oppii iteki tehä tommosii, niin hieno! :'')

Anniina kirjoitti...

Joillain on ollut ilmeisesti pienimuotoiset meikkibileet? :-D Oon samaa mieltä nooran kanssa, toi letti on tosi hieno :-)

♥: annidiary.blogspot.com

Iida kirjoitti...

Niinki vois kai sanoo. :-D Hihi jep, Darjalle kiitokset siitä!

Iida kirjoitti...

Niinki vois kai sanoo. :-D Hihi jep, Darjalle kiitokset siitä!

Tea kirjoitti...

Vooi vähä ootte ihania ku tanssitte tossa videolla ! :D ♥ Mut ihana blogi sulla neitiseni, postaukset on ihania, IKÄVÄ ♥

http://teaaslife.blogspot.com/

Iida kirjoitti...

Haha :''D <3 thänx ihana, miss u 2!!