tiistai 24. tammikuuta 2012

Emma Gaala 2012

 Kuva: Iltalehti







PS. Jenna, oisitpa ollu täällä, Sami Hedberg soitti kitaraa ja laulo!! ;)







Vietin mahtavan viikonlopun Helsingissä, joten on ihan pakko tulla hehkuttaa sitä tänneki. :-) Mul piti olla töitä vkl, mut näin asiat oli järjesteltävissä ja sydän ohjas oikeesee paikkaa. Perjantaina oli vuorossa Emma Gaala 2012 Espoon Barona-areenalla ja postaus siitä tulee tässä!

Matka himasta Espoosee kävi Helsingin kautta, mistä lähettii samaa matkaa Tiitun ja Monikan kanssa. Oltii Barona-areenalla vähä turhan aikasee ni mentii kuluttaa aikaa viereisee urheiluhallii (?) ja ulos tultii vasta varttii ennen ovien avautumista. Ulkon oli tosi kylmä, mut onneks se hetki meni nopeesti Sinin ja Essinki kans kuulumisii vaihdellessa!! Sisällä en menny heti omaa katsomoo ku olin siel ihan yksin, ni katoin sit Jukka Pojan keikan viereises katsomossa Monikan ja Tiitun kans. Ennen suoraa lähetystä jaettii muutamat Emma-palkinnot, se fiilis ku Nightwish voitti Vuoden myydyin levy -kategoriassa!! <3 Varsinaisessa gaalassa istuin omalla paikallani katsomossa 203, ja mun ympärillä istu vaa fiinejä pukumiehiä... Ne katto tosi vihasesti ku pidin vähä enemmän ääntä tai olin messissä. Anna ei voittanu yhtää Emmaa, Chisu vei kaikissa kategorioissa joissa oli ehdolla. Onnea Chisu!! Michael Monroe voitti kaks Emmaa ja oli mahtavaa nähä sen live-esiintyminen, huikee tunnelma ku lähes kaikki ihmiset nous seisomaa sen aikana! Recklessien pojillaki näytti menevän lujaa.. :D

Gaalassa esiinty myös mm. Emeli Sandé, GG Caravan, Tuure Kilpeläinen, Haloo Helsinki! ja Chisu. Oli tosi kiva nähä Putouksen Iina Kuustonen livenä, en ymmärrä miten joku voi olla noin kaunis! Haittaaks se? :') Illan kohokohta oli kuitenki Annan ja poikien liveveto Be With You'stä... täydellinen, kaunis, näyttävä, koskettava. <3 Kylmät väreet kulki iholla, Anna laulo niin kauniisti ja pojatki oli tosi komeina puvut päällä. Yks ikimuistonen kohta gaalassa oli myös ku Lauri Tähkä voitti 5. kerran peräkkäin Vuoden yleisöäänestyksen, en ymmärrä miten se on niin sulonen! Aivan ihana, mullaki meinas kyyneleet alkaa valumaa ku Lauri oli niin aidosti yllättyny siitä palkinnosta. Gaalan juontajat meni kyl yli niitten vitsien kans, mun mielestä noin hienoo gaalaa pitäis saada asiallisempaa juontoa.

Ei jääty kuuntelemaa Chisua enää gaalan loppuu, koska aamulla oli tiedossa aikanen herätys Valtterin kirpputorille. Lähettii siis samantien kymmenen jälkee miä ja Tiitu niille ja Monika kotii nukkumaa.

XOXOIida

6 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

nauroin Sami kohdalle -ÄÄNEEN- !!! voi kamalaa, HHAHAHA :D:D:D
.. ja nyt mietin et voiks ''ei äänee'' nauraakaa? hmm..

Iida kirjoitti...

Hahahahah :D:D
Tuli heti Samista mielee se ku olin siellä. PEPE JEANS!!

Katri kirjoitti...

Aijjai, Annan narumekko oli niiin ihana <3 Mua vähän rassas ne juontajat kans, ihan jäätävää menoa. Tykkään kovasti Mariasta mutta en ymmärrä, miksei ne voinnu juontaa silleen vaan tyylikkäästi ja iloisesti? Ei nolosti ja iloisesti.

Milla kirjoitti...

olitko noin lähel reckless lovee :)? kivoi kuvii!

Iida kirjoitti...

Katri: Niin oli <3 Puhut asiaa, Arman on myös hauska juontaja, mut tollasee gaalaa niitten vitsit ja "hauskuuttaminen" meni nolosti yli.. Huh.

milla: Joo olin!:D Istuin ihan alimmalla rivillä ni kuulin tyylii kaikki niitten jututki siitä. Kiitos!

Milla kirjoitti...

siiistii :)!