tiistai 21. helmikuuta 2012

Hiustenmuotoilulaitteet

 Hiustenkuivaaja, OBH Nordica
Suoristusrauta, OBH Nordica
Volyymikiharrin, Remington Volymiser
 Lainerauta, OBH Nordica
 Sauvakiharrin, Remington Pearl Wand
 Ikivanhat lämpörullat
 Piippausrauta, Babyliss
Ikivanha ilmakiharrin

Oon tällä hetkellä Silja Europalla seilaamassa, joten tän postauksen ainaki piti tulla teiän tietoisuutee ajastuksella. En oo ajantasalla miten laivalla menee, mut jos vanhat merkit paikkansa pitää, meiän porukalla on meno päällä aamusta yömyöhään! Asiaan kuitenki, esittelen tässä postauksessa mun omistamia hiusten muotoiluun tarvittavia laitteita toivepostauksena. Joskus myöhemmin voisin esitellä millasta jälkeä näillä todellisuudessa saa aikaan, nyt ei kuitenkaa ollu mitenkää aikaa sellasee kaiken pakkaamisen keskellä, pahoittelut! Osa näistä laitteista on muuten jotaa aataminaikasii joita en oo käyttäny varmaa viitee vuotee tai välttämättä kertaakaa, näitä on vaa kerääntyny kaappeihin...

Ihanaa viikkoo teille kaikille! <3

XOXOIida

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

viittisiks kertoo miten ajastetaan postaus? :')

Anonyymi kirjoitti...

Moi! tää nyt ei liity tähän mitenkään,mut..:) ku sul on aika paljo samanlaisii vaatteita ku abreul nii osaisikko sanoo mistä löydän tän paidan http://www.youtube.com/watch?v=Z4NMmZbsSxE ? oisin tosi kiitolline! ja kysyn siks sult ku sä aina löydät samoi vaatteita ku annal! en tarkota pahalla!:)

Iida kirjoitti...

Anonyymi1: En tiiä osaanko selittää tarpeeks selkeesti, mut ku kirjotat postausta, sen sivun oikeessa reunassa lukee "Viestiasetukset" ja alla mm. tunnisteet, aikataulu jne. Klikkaat "Aikataulu"-kohtaa ja sen jälkee voit valita joko automaattisen tai ajastetun julkasuajankohdan. :-)Anteeks tää epäselkee vastaus!

Anonyymi2: En osaa yhtää sanoo mistä toi paita on, enkä omista montaakaa samanlaista vaatetta Abreun kanssa... :-) Sori etten osaa auttaa!

Anonyymi kirjoitti...

Tää sun blogi on tosi kiva!:) Olis kiva nähä enemmän sun arkiasuja, ja sit videopostauksiakin! :--D Oottelen!♥

Iida kirjoitti...

Anonyymi3: Kiitos paljon <3 Mulle on monta kertaa sanottu noin, aina ajattelen ryhdistäytyy, mut syy on varmaa etten saa itekseni oikee kuvailtuu asuja ja sitte annan vaa olla. :D Videopostausta treenaan vielä hetken, uskoisin et sellasen voin ainaki kokeilla kerran toteuttaa!