keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Anna Abreu @ Kotka






Aattelin tehä perjantain keikasta Kotkan Amarillossa ihan pienen postauksen vaa, koska mulla ei oo montaa kuvaa sieltä enkä viiti kauheesti paljastaa uuen setin maistiaisistakaa, jos jotkut tahtoo pitää jännitystä yllä. :-)

Lähin sinne Seurahuoneelle joskus kuuen jälkee; Elina, Essi ja Sini oli ollu siel jo jonkun aikaa jäätymässä.  Ei siinä kauaakaa menny ku Anna kurvas jo pihaa seuralaistensa kanssa ja jäi hetkeks juttelemaa. Siel oli meiän lisäks muutamii nuorempii faneja, ni Annan aika meni nimmarien ja yhteiskuvien merkeissä siinä. :-) Oona ja Eerika tuli kans vähän ajan päästä ku ne oli ollu syömässä Subwayssa, ne tuli pikkusen liian myöhää ni ei ehtiny nähä Annaa ollenkaa. :( Annan mentyy jatkettii ulkona jäätymistä ja pian pojatki tuli sinne. Oltii jonkun aikaa sisällä lämmittelees sormii ja varpaita "sulosta, sä oot sukkasillaa ravintolassa". Auteltii siin vähäsen poikii ennenku meiät heitettii takasin pihalle jäätymää. Siin vaiheessa viimein tajuttii mennä hotellin aulaa lämmittelee, ja siinä loppuilta sitte meniki... Lassen mielestä toi kultakala näytti ihan Henna Kalinaiselta. :-D Ennen kymmentä Hanna liitty meiän seuraa ja joskus puol yhentoista aikaa mentii baarii sisälle.

Melkee koko mun suku oli kattoos Annaa siel samaa aikaa; Äiti ja sen miesystävä Jyrki, Mammu ja sen mies Pepe. Oli sillee ihan kiva et ne oli siel ku ei koskaa oo samassa baarissa samaa aikaa tullu oltuu, mut niil oli pakkomielle esitellä mut kaikille niiden lapsuuskavereille keitä vastaa tuli. Oltii oltu sisällä vähän aikaa ni Jonna ja Marjo tuli myös, kierreltii baarii siin ennen keikan alkuu ja puol yhen jälkee Annan porukka hyppäs lavalle. Oli ihan mieletön keikka, vaikkei porukkaa ollu kovinkaa paljoo! Tykkäsin tosi paljon kaikista uusista jutuissa settilistassa, etenki uusista sovituksista! Otin keikalla kengät pois ku ne oli liian isot, ja lopputuloksena sain lasinsirpaleen oikeen jalan isovarpaasee... Ens kerralla oon fiksumpi ja pidän vaan ne kengät jalassa. Oltii Jonnan kans eturivissä Jukkiksen vieressä, ja meiän takana Marjo, Hanna + kaks kännistä miestä. Välil ois tehny mieli käskee niitten miesten painuu helvettii siitä. Amarillon lava on mun mielest liian pieni ja liian korkeet aidat.

Keikan jälkee jäätii tanssimaa sinne ja maistoin ekaa kertaa elämässä Sniffer-nimistä juomaa, se piti eka sytyttää tulee ja siin oli kaikkii välivaiheita, mut enpä maista enää toista kertaa! :D Vessareissun jälkee törmättii Annaa siel käytävällä ja juteltii jonkun aikaa sen kans viel siinä, toinen oli ihan innoissaa kyselees mitä tykättii uuesta keikkasetistä. En oikeesti ymmärrä miten joku voi olla noin ihana! Loppuillasta liityin Äitin seurueesee ja pääsin niitten kans samalla taksilla kotii, muuten ois ollu vaihtoehtona kävellä 10km... Ei kiitos, koska ulkona oli yli -20 pakkasta!!

Kiitos ihanat Elina, Oona, Eerika, Hanna, Jonna, Marjo, Anna & pojat! <3

XOXOIida

2 kommenttia:

Juulia kirjoitti...

Heh, olin yks niistä nuoremmista faneista :-D
Mut oli varmast mahtava keikka! ikää vaan ei riittäny pääsemään kattomaa sitä :/

Iida kirjoitti...

Älä huoli, kyllä se aika viel koittaa ku pääset iän puolesta minne vaan... Nauti nuoruudesta! :'')