tiistai 3. huhtikuuta 2012

Sick and tired








Kuten otsikko kertooki, oon kipeenä ja makaan nyt toista päivää himassa parantelemassa itteeni. Mulla on kevätflunssa; nuhaa, yskää ja ääni maassa. Vihaan olla kipeenä, vihaan saamattomia päiviä. En tykkää vedellä yskänlääkettä enkä Finrexii, koska ne maistuu pahalle, toivon et pelkkä lepo auttaa. Tänää oon vaa katellu youtubesta vanhojen Disney-klassikoiden tunnareita ja kohtauspätkiä... Miksei enää tehä tollasii hyvii leffoja lapsille?

Eilen kävin flunssasta huolimatta värjäämässä hiukset Miralla Studio CutPointissa, nyt on taas tumma tukka! :) Väri oli haalistunu 1,5kk tosi paljon, joten ostin ton cacao-värinaamion pikkasen suojaamaa sitä. Tilattii samalla lisää tummia sinettejä ja vaaleita sinettejä ens viikon tiistaille. Kampaajareissun ohella kävin tsekkaamassa Glitterin -75%-alet, oisin löytäny sieltä vaikka mitä, oli vaa niin kipee olo et oli pakko lähtä kotii melkee heti. Ostin kuitenki yhteishintaa 4,10e sieltä ton kultasen kaulakorun ja hopeet korvikset, tykkään!

Mun tekis mieli lähtä kiertelee tohon viereiselle kirpparille, mut on niin voimaton olo etten taida jaksaa ees nousta täst sängystä ylös... Ehkä huomenna kykenen tekee jotaa muutaki? Veera ja Romeo on ottanu tän hyvin, ne on vaa tyytyväisii ku chillailen pitkästä aikaa päivii kotona niiden kanssa. Palaillaa viel tänää!

XOXOIida

Ei kommentteja: