keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Tyylikkäästi myöhässä


Heissan ihanuudet! Tänää mun aamu alko tosi lupaavasti, heräsin klo 09.15 ihanaa auringonpaisteesee, kaikki oli hyvin siihen asti ku tajusin et "eihelvetti, mun työvuoro on alkanu jo yli 2h sitte!!1". Eipä siinä muuta ku äkkii vaatteet päälle, hiukset ponnarille, koira pihalle ja juosten töihin. Matkalla soitin pomolle ja se vaa sano et ota ihan iisisti, töissä ei ees tiedetty et mul piti olla aamuvuoro eikä ne siks ollu ees soittanu mulle... :o Oli ihan chillii töissä, ainut et ahdisti olla siel hiukset paskasina ja ilman meikkiä (pinnallista, I know).

Töitten jälkee datasin ja kävin suihkussa, illemmalla tein lämpösii ruisleipii uunissa. Masa tuli pariks tunniks käymää, ja oli maailman inhottavinta taas ku se lähti yövuoroo. :( JA yövuoroista puheenollen, tänää varmistu et teen Karhula-Kodin yökköjen kesälomat toukokuun 15. päivästä lähtien, jee! Huomenna mulla on aamuvuoro 7-14, ja voisin vaikka yrittää kuvailla huomenna jotaa kivaa tänne. Perjantaina vapaapäivä!

Huomenna pitäis soittaa kampaajalle aika juurikasvun värjäyksee ja lisäsinettien kiinnityksee. En tiiä pitäiskö laittaa samaa värii kaikki, vai lisätä pikkasen vaaleita sinettiraitoja?? 

XOXOIida

Ei kommentteja: