torstai 8. maaliskuuta 2012

bambeilemassa jäällä!







Oltii keskiviikkona luistelemassa Äitin, Sennin ja Masan kanssa tos lähellä keskuskentällä. Ainoostaa meil tytöillä oli luistimet jalassa, Masa liukasteli jäällä kengät jalassa. :-D Oli kyl kivaa olla luistelemassa ekaa kertaa tänä talvena, vaikka en osannukaa sitoo luistimii tarpeeks tiukalle (murunen autto onneks!) ja jalkapohjii alko aika nopeesti särkemää. Senni on ikäänsä nähden oppinu jo tosi hyvin luistelee, vaikka sitä ois enemmän kiinnostanu kiivetä sähkötolppaa ja laskee liukumäkee lumikasoissa! Välillä se heittäyty mahallee mököttämää ja nuolemaa jäätä kielellää, ja lopussa se piti maanitella kotii Titi-Nallen voimin ku neiti ois halunnu jäädä jääkiekkokaukalon laidalle kattomaa pelii. Senni tykkäs kauheesti ku kaikki vuorotellen vedettii sitä pulkassa pitkin jäätä, varmaa tosta videosta näkeeki sen riemun minkä se pikkuselle tuotti. :')

Ja meikähän luistelee tietenki hokkareilla eikä millää neitien taitoluistimilla... ;) Vaikka mun luisteleminen varmaan näytti postauksen otsikon mukasesti enemmän Bambin liukastelulta ku en oikee hallinnu niitä alkuu pitkän tauon jälkee. Nyt pitäis oikeesti käyä useemmin luistelemassa, pulkkamäessä ja laskettelemassa ennenku ihana kevät tulee! Ulkona on ollu tällä viikolla upee auringonpaiste päivisin ja lumet on alkanu sulaa ihan silmissä, tykkään!

Nyt taidan oikeesti mennä nukkumaa, koska huomenna ois suuntana Vantaa, lauantaina Inkeroinen ja sunnuntaina alkaa taas yövuorot. Unia kaikki ihanat, yritän postailla vähä tiheemmin!

XOXOIida

Ei kommentteja: