keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Anna Abreu @ Nurmijärvi 14.4.12






Alotan nyt tuoreimmasta keikkaraportista liikkeelle ja pikkuhiljaa alan taas purkamaa näitä muistoja ja kokemuksii tänne blogin puolelle. Nyt on vuorossa Annan Nurmijärven keikka parin viikon takaa!

Aamupäivällä Masan vanhemmat heitti mut asemalle ja saavuin Helsinkiin varttia vaille yksi. Kiertelin kaupoilla yksikseni muutaman tunnin, oli vaa tosi paska sää ettei ollu mitää fiiliksii olla siel. Nähtii Hennan kans puol kuuen jälkee ja lähettiin ensin junalla Tikkurilaan ja sieltä autolla Hennalle Korsoon, Henna suututti siin matkalla vahingossa jonkun autoilijan joka lähti seuraamaa meitä ja loppupeleissä jouduttii eksyttämää se pienellä ylinopeudella ja mutkasilla pikkuteillä ennenku päästii perille. Henna teki meille ihanaa feta-salaattii ja juotii pepsi maxii ruokajuomana, jälkiruokana juotii pullollinen skumppaa ja parit kossubatteryt. Oli ihan sairaan kivaa vaa jutella ja viettää iltaa kahestaa Hennan kans, harmi vaa et aika meni ihan liian nopeesti. Hennan äiti heitti meiät Nurmijärvee joskus yhentoista jälkee, siel oli tosi vähä porukkaa ja pari Hennan kaverii. Sisällä käytii samantien tiskiltä ostaas juomaa ja joku jätkä ojens meille molemmille omat BonBon-tikkarit??? :DD Yritys hyvä.

Mentii seisoskelee sinne lavan etee ja Pasi alko neuvomaa ettei niitten kamojen päälle saa laittaa juomii eikä lavalle saa rynnii.. Ja näin, ilman noita ohjeita oisin todellaki menny tekee just noin! (Y) Tuol oli tosi huonosti et artisti ja bändi joutu tunkeutumaa lavalle yleisön keskeltä ja siirtämää tavaroita lavan eestä ennenku pääs perille. Me Hennan kans yritettii pitää niille reittii auki ihmisten keskellä ettei ne litistyis sinne, onnistuttii jotenkuten ja keikka pääs alkamaa. Pari ämmää ei tykänny ollenkaa ku tehtii tilaa Annalle, hyvä ettei toinen niistä käyny päälle. Keikka alko tutulla setillä enkä oikeestaa tiiä minkä takii, mut itkin yli puolet keikasta... Välillä helpotti ja välillä taas alko itkettämää. Syitä saatto olla monii, mut tiedostin ainaki sen avuttomuuden tunteen ku ei pystytty päästämää niitä lavalle ilman ettei kukaa töniny niitä (tiiän, ei se ollu meiän tehtävä, mut ei kukaa muukaa tehny asialle yhtään mitään), lähestyvän tauon ja pienen humalatilan vaikutuksen. Setti oli sama mikä on ollu Kotkan baarikeikasta lähtien. Jokatapauksessa oli sairaan hauskaa, keikka oli hyvä ja seura mitä ihanin!

Keikan jälkee nähtii Annaa ja poikii, ja sitku ne lähti mentii takasin sisälle tanssimaa. Pilkun aikaa huomas kyl et oli ottanu jonkun verran ku ooteltii ulkona Hennan iskää hakemaa meitä niille nukkumaa. Ehittii nukkuu päälle tunti ja Henna lähti äitinsä kans heittää mua junalle, oli kyl niiiin jäätöfiilis sillon aamulla et huhhuh!! Pienistä univeloista ja itkukohtauksista huolimatta kannatti lähtee, oli ihan mieletöntä wooo!

Kiitos Henna, Anna ja pojat! <3

XOXOIida

Ei kommentteja: