tiistai 17. huhtikuuta 2012

Uus tukka, eläinlääkärikäynti, ostoksia & leffailta!






Mulla on maha niin kipee et tuun vaa nopeesti kertoo kuulumisii ja näyttämää muutamat ostokset viime viikon lauantailta ku olin Helsingissä ennen Annan Nurmijärven keikkaa. Eilen kävin kampaajalla laitattaas lisää sinettejä ja huhhuh, nyt tuntuu et on tukkaa ihan liikaa. :s Laitettii muutama vaalee raita enkä tykkää niistä ollenkaa, yritän murtaa ne sinetit tän viikon aikana.. Mulla haalistuu kamalan nopeesti aina nää tummat värit ku oma pohja on paljon vaaleempi, siispä ens kerralla värjätää reippaasti vaaleemmalla ruskeella ku tähän asti, jee!

Tänää aamulla käytettii äitin kans meiän kissat kastroitavina ja samalla käytii näyttääs Veeran silmäkulmaa. Leikkaus meni mun pikkuherran kohalta loistavasti, mut Kamu-tytsyllä oli vähä vaikeempaa ku sieltä löyty jotaa huolestuttavaa. Saa nähä selviääkö se loppupeleissä koko operaatiosta, pitää vaa toivoo parasta. =( Veeralle määrättii lääkevoidetta ja antibioottikuuri silmän alla olevaa tulehduksee, se piti puhdistaa hyvin ja eläinlääkäri joutu antamaa sille lihaksii rentouttavaa lääkettä ku se rimpuili niin paljon. Sillä aikaa ku kissat oli operoitavina, käytii äitin kans Haminassa kirpparilla, Sokoksessa ja ruokakaupassa. Kirpparilta tarttu mukaa pari uusinta Demii ja tammikuun Cosmopolitan, S-Marketista äiti osti meille possot ja mehupullot ku ei keretty käymää kahvilla. Yhen jälkee päästii kotii ja oli tosi outoo ku molemmat karvavauvat vaa nukku koko iltapäivän; Romeo nukahteli vähän välii nenä lattiaa litistyneenä joka paikkaa, Veera ei jaksanu ees liikauttaa korviaa ja molemmilla meni jalat ihan solmuu siinä vaiheessa ku vihdoin pääs liikkeelle. Voi mun pieniä. <3

Iltapäivällä Masa tuli tänne ja käytii hakees Veeran lääkkeet apteekista. Pohdittii monta tuntii et mitä halutaa tehdä ku Titanic 3D ei pyörinykää tänää Kotkassa, päädyttii kattomaa American Pie: Luokkakokous. :-) Oli muuten yhtä hauska ku edellisetki American Pie't, jos ette oo käyny kattomassa ni menkää ihmeessä! Leffan jälkee haettii iltapalaa Hesestä ja kateltii Helsingin Herraa (Maisa-raasu!!). Kohta pitäis mennä nukkuu ja miettii mitä oon tekemässä viikonloppuna, liikaa suunnitelmia, liian vähän aikaa ja liian vähän rahaa... Hyvää yötä ihanaiset!!

XOXOIida

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä shampoota/hoitoainetta käytät sun hiuksiin ?Voisit tehä sellasseen postauksen et kerrot millä sä peset hiukses ja mitä muuta käytät niihin ?:)

Anonyymi kirjoitti...

Mistä toi sun paita on?

Anonyymi kirjoitti...

Paljo sul makso noi pidennykset? Pitääks sun käyä huollattamassa tai laitattamassa uusia kuinka usein ja onks se kallista? :-) Ja miten hoidat niitä:)?

Iida kirjoitti...

Ano1: Tällä hetkellä käytössä on Aussien Miracle Moist -sarjan shampoo&hoitis, sekä TIGIn Extreme Straight -hoitis. Ja kiitos ideasta, varmasti tuun toteuttamaan! :-)

Ano2: Gina Tricotista.

Ano3: Ekalla kerralla värjäys, leikkaus ja 70 sinettii makso 270e, koska se kulki nimellä tuuhennos. Nyt lisättii lähes puolet sinettei ja makso 210e, nyt tää on koko pidennys. Nää on ollu vasta pari kuukautta, ja jos oisin alussa jo laittanu kokopidennyksen, sinettei ois tarvinu lisää ollenkaa. :-) Tyvikasvun värjäytän viimeistää parin kuukauden välein!

Ekassa kommentissa kerroin millä pesen näitä, lisäks käytän kuivatessa ja muotoilussa lämpösuojasuihkeita. Pidennysten hoidossa suurimmassa osassa on kuitenki oikeenlaiset hiusharjat (luonnonharja&Tangle Teezer), silkkitipat ja hiuksii jätettävät hoitoaineet. Voin tehä tästäki aiheesta postauksen! :-)

TITTA K kirjoitti...

oi vitsi miten kaunis oot, ja upee blogi! taisit saada yhden lukijan lisää :-)