tiistai 24. toukokuuta 2011

who I am ?



Oon Iida, 18-vuotias ens viikon keskiviikkona valmistuva lähihoitajaopiskelija. Asun Kotkan Karhulassa vuokrayksiössä lemmikkikoiran Veeran kanssa. Harrastan laulamista, tanssimista, zumbaa ja keikoilla käymistä. Tällä hetkellä tanssiminen ja zumba on ollu pienellä tauolla, syksyllä aion jatkaa ainaki tanssimista, show-tanssi on ollu mun juttu! Kierrän Anna Abreun ja Antti Tuiskun keikkoja, näistä kahesta saatte varmasti kuulla lisää tulevissa keikkapostauksissa. Elämäni suurimpia voimavaroja ovat perhe, paras ystävä, poikaystävä sekä ystävät ja kaverit.

Tein uuen blogin, koska vanha One Girl's Life -blogi jäi tänä keväänä tosi pienelle huomiolle, aika ei vaa yksinkertasesti riittäny panostaa siihen miten oisin halunnu. Tein tän uuden, koska valmistuminen on iso askel mun elämässä, enää ei oo pakko opiskella jos ei haluu ja nyt viimeistää alkaa aikuistuminen. En koe mitenkää et olisin aikuinen, enemmänki itsenäinen teini, joka asuu omillaan, ehkä tää pikkuhiljaa muuttuu. Toivotaa et tästä alkaa beginning of a new era eli uuden ajan alku.

Voisin kirjottaa tähän hurjan pitkän selostuksen kaikesta mikä muhun liittyy, tuntuu kuitenki et suurin osa tulevista lukijoista varmaa tietää musta tarvittavan ja eiköhän se selviä viimeistää ku saan tän postailun taas kunnolla käyntii. Toivottavast One Girl's Lifen lukijat jaksaa siirtyä tähän osotteesee! :-)

xoxoIida

Ei kommentteja: