perjantai 27. toukokuuta 2011

Osmo Ikonen @ Kauniainen



Olin torstaina ekaa kertaa kattoos Osmo Ikosta livenä Kauniaisten granipäivässä ja voin sanoo et oli todellaki menemisen arvonen keikka, haluun ehdottomasti uuestaa! Aamupäivän olin koulussa ja kahen jälkee lähettii Masankans ajelee Kauniaisii, vihaan lukee karttaa kehä 3 ja kehä 1 luona, joten ajeltii vähä väärii suuntii enneku löyettii perille mun kartanlukutaidoilla. Keksin matkalla et voin soittaa soittoäänii ja kuunnella biisei iPhonella youtubesta samaa aikaa ku se on kiinni autostereois, eli musiikki kuulu eri tahtii puhelimesta ja kajareista, vielä ku laulo ite mukana ni oli varsin mielenkiintosta kuunneltavaa. Määränpäässä huomattii et pakoputki on poikki ja äänenvaimennin ja putki melkee irti koko autosta, jes! Monika ja Tiitu tuli sinne Kauniaisten torille joskus viien maissa ja chillailtii ympäriinsä seittemää asti. Ah ne ilmaset suklaakerrosvanukkaat!

Seittemän jälkee mentii lähemmäs keikkapaikkaa venailee jos Osmoo tai Rikii näkyis. Juttelin vähän aikaa Osmonkans ja selvitin yhen asian mikä on jääny häiritsee. Ei Osmoo toki naurattanu tai mitää, se on niin pitkä juttu etten jaksa alkaa selittää. Riki tais tulla vähä ennen kaheksaa ja juteltii siinä senkans aika kauan aikaa, oli kiva jutella pitkäst aikaa kunnolla! Varsinaisii rakkauden tohtoreita Osmonkans, ok mitä inside. =) Riki sano, että se varmaa äänestäis mua presidenttivaaleissa! Mentii sinne lavan läheisyytee just ennen keikkaa ja oli oikeesti tosi hyvä meininki koko ajan, vaikka oliki vähä porukkaa! Ois varmast ollu helpompi olla kunnol messissä jos ois osannu Osmon biisien sanoja, osasin vaa pikkasen sinnepäin Heaven or Hell -biisii.

Keikan jälkee jäätii viel juttelee Rikinkans jokskii aikaa ja lopuks Masa heitti Monikan ja Tiitun junalle. Ennen kotiilähtöö käytii viel tankkaamas Rikinkans viereisel tankil, 'TANKKI TÄYTEEEN' ! Kotimatka meni tulomatkaa nähden paljo helpommin, oli jotenki ylipirtee fiilis koko matkan ja kirjaimellisest hypin siin penkillä. Matka meni nopeest ja käytettii viel Veera pihal, ja vihdoinki päästii nukkuu. Kaikin puolin mulle jäi tosi hyvä fiilis koko päivästä, ihana päivä ihanien ihmisten seurassa, kiitos! <3


xoxoIida

Ei kommentteja: