lauantai 28. toukokuuta 2011

before-after



Oon ollu tänää tosi ahkera, siivosin valehtematta ensimmäisen kerran kuukautee !! Ja sen kyl huomas, lattioilla asu melkee Veeran kokosii pölykoirii ja eteisest oli vaikee päästä liikkumaa eteepäin ku roinaa oli niin paljon esteenä. Suht pienen, 30 neliöisen kämpän siivoomisee meni melkee 5h, uskokaa pois et tavaroitten raivaamisee meni yli tunti! HUH! Puhuin tänää Masankans puhelimes ja se ehdotti et ottaisin before-after-kuvii mun siivouksesta, joten tässä vähä kuvasaldoo. =D Keittiössä oottais viel sellanen reilun kuukauden tiskivuori, toisinsanoen kaikki astiat mitä multa löytyy, en voi tiskata ennen keskiviikkoo ettei kynnet mee pilalle ennen valmistujaisii.. Onneks oon pieniruokanen enkä pahemmin tarvi astioita!

Vihaan kotitöitä niin paljon, puhuttii tänää Heininkans et olis hienoo jos siivoominen ja muuttaminen tapahtuis ittestää sormii napsauttamalla. Ehkä meist tulee viel neroi ja keksitää tällänen taikatemppu, varmast ihmiset olis enemmän ku ilosia. Miä en ainakaa enää ikinä tekis yhtää mitää siivouksee liittyvää.


Illalla äiti soitti ja kysy voinko tulla vahtii Sennii jos se lähtee baarii, tottakai se onnistu ja menin sitte niille yöks. Voi että toi pikkuneiti on maailman sulosin, en ikinä kyllästy olemaa sen kanssa. Ei voi muutaku nauraa sen höpinöille ja päähänpistoille, kävelee muuten tosi hienosti äitin korkkarit jalassa! :'D Senni meni jo yheksält nukkuu ja ite oon vaa jumittanu koneella siitä lähtien, ahistaa pikkasen mennä yläkertaa yksinää nukkumaa ku pikkuveli ei oo kotona ollenkaa. Jokatapaukses on ollu kiva päivä, huomenna mennää Senninkans pikkasen ulkoilemaa leikkikentälle jeijjj! Unia ihanat.

xoxoIida



Ei kommentteja: