keskiviikko 25. toukokuuta 2011

school ends soon and tomorrow is going to be fun


Morjestaaa! Tänää on ollu aika jeBOU-päivä, aamul tosin heräsin tunnin liian aikasee ja ehin panikoida opinnäytetyön esittelyy mikä oli tänää. Mentii yheksää koululle ja laitettii meiän 'messupöytä' valmiiks, tein opinnäytetyön Heininkans. Meiän aihe oli 'Vanhusten viriketuokio Sippolassa' eli pidettii viriketuokio vanhainkodissa; leivottii, pötkyläjumpattii ja kahviteltii. Tossa yläpuolella on kollaasina se meiän pöytä, ekan tunnin ajan meil pyöri mun läppäril diaesityksenä kuvii, mun tuurilla akku kuitenki loppu ja unohin latauspiuhan himaa. Tää oli tosi kiva vaihtoehto esitellä näitä töitä, kaikki halukkaat sai tulla kattoo ja kyselee. Saatii meiän työstä H2, ja oon tositosi tyytyväinen siihen! Nyt helpottaa koulun suhtee, periaatteessa enää 4 päivää jälellä!

Huomen on tulos ihana päivä, illal meen Masan, Monikan ja Tiitunkans granipäiville Kauniaisii kattomaa Osmo Ikosta! Oon ihan fiiliksissä, mahtavaa päästä 'pitkästä' aikaa keikalle!


xoxoIida

2 kommenttia:

suvi-tuulia kirjoitti...

Tää on nyt aina mielenkiintonen kysymys mutta... Mitä on pötkyläjumppa? :D

Iida kirjoitti...

Pötkyläjumppa on kehitelty perinteisestä keppijumpasta. Kepin sijaan käytetään
pehmeätä pötkylää. Pehmeä ja taipuisa materiaali mahdollistaa liikkeiden suorittamisen kunkin jumppaajan omalla tasolla.

Elikkä jumpassa käytettii sellasii lasten muovisii uimapötkylöit muistuttavii pehmeitä ja taipusii 'muovikeppejä'. :D En osaa oikee selittää, mut jos pystyt zoomailee tota kuvaa, ni alemmalla tietokoneen ruudulla näkyy pikkasen!