torstai 21. kesäkuuta 2012

Se on kesä nyt!









Mä niin rakastan kesää ja auringonpaistetta! <3 Tänää loppuu vapaapäivät ja alkaa taas 7 yön työputki, harmittaa ettei näit lämpösii kesäpäivii ehtiny montaa olla tässä viikon vapaitten aikana. En oo ehtiny ollenkaa ruskettua ja muistutan suuresti kalkkilaivan kapteenia (solkku täältä tullaan!). Harmittaa missata tänäki vuonna kaikki superit juhannuspippalot ja muut meiningit,joten pitää vissii lohduttautua ajatuksella ens kuun palkkapäivästä näitten pyhäpäivien ansiosta. Yritän nyt nauttia viimisistä tunneista vapaana istuen auringossa ulkona reggae soiden ja rusketusta havitellen. :-)

Tähän vapaaviikkoo on mahtunu mm. juhlimista, ambulanssikyyti ensiapuu, viikonloppu parhaan ystävän luona Mikkelissä, Fernandossa pizzan syömistä, mansikoita, Pistohiekoilla chillausta, shoppailua, kavereitten näkemistä, parisuhdepelin pelailua, murusen kanssa hengailua ja pitkälle iltapäivää nukkumista. Ylhäällä olevat kuvat on Pistohiekoilta missä oltii Heinin kans maanantaina. :'') Ei ollu mikää kovin lämmin päivä, mut oli silti tosi ihanaa vaa viettää yhessä aikaa ja syödä mansikoita.

Eilen tehtii asuntohakemuksia Kouvolaa ja tänää on jo tullu pari tarjousta, oon niin innoissani ettei mitää rajaa! Ois mahtavaa saada nopeesti kämppä ni pääsis alennusmyynneistä ostelee kaikkii söpöi sisustusjuttuja ja suunnittelee huonekalujen ostoo yms. Oon irtisanonu mun nykysen vuokrasopimuksen 1.8. lähtien eli silloin ois tarkotus päästä muuttamaa. :')

XOXOIida

4 kommenttia:

Heini kirjoitti...

Toi kuva musta, oonpa kaunis :D:D

Iida kirjoitti...

Sä oot aina <3

Anonyymi kirjoitti...

en nyt millää pahalla, mut kysyn silti :

miks sä kirjottelet nii harvoin? :o

sun blogi on nii suber ihana !

kivaa kesää ! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei, meidän toinen koira on täysin samannäkönen ja värinen kun tuo kuvassa oleva yksilö!:D