sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Bye bye brunette, welcome redhead



Hiljaisuutta, hiljaisuutta. Tällä välin on tapahtunu kaikenmoista; Emma-Gaala 2013, mun ja murun 2. vuosipäivä, pikkusiskon yökyläilyä hiihtolomalla, Hair and beauty 2013 -messut Helsingissä ja paljon, paljon koulujuttuja (osasta näistä ollu tekeillä jo jonkun aikaa omat postaukset, mitennii oon hidas). Niijoo ja pari Petri Nygårdin keikkaa, mun kaverit on ihan ihmeissää miten niitten pikku Anna Abreu -fanista kuoriutu tällänen haistavittu-suomiräpin kuuntelija ja keikoilla kävijä, haha. :-D Viimeistää siinä vaiheessa ku Anna tulee takasin keikkatauolta jää varmaa muut taas taka-alalle, koska ei vaa oo varaa kiertää kaikkien keikoilla. :-( Jospa alkaisin lottoomaa ja voittaisin jonkun neljä miljoonaa... Aina pitää unelmoida.
    Anyway palataampas aiheeseen. Postauksen otsikko kertooki jo pääasian, joku aika sitte otin vanhat huonokuntoset sinetit pois ja kampaajalla värjättii mun tyvi tummanruskeella ja latvat kylmällä, tummalla punasella. Olin ihan inlööv niihin ja sain uuet ihanat punaset pidennykset, kunnes koulussa oli omien hiusten värjäilyä Colorance -kevytväreillä ja latva meni tummanvioletiksi... Sillon ei naurattanu yhtää, itkin kotona monet kerrat ja yritin kuluttaa värii pesemällä ja punasella ColorMaskilla, alun epätoivon jälkee sain hiuksista kuitenki reippaasti vaaleemmat ja selkeesti punasemmat. Happy ending, tää punanen on ihana. Ylläolevassa kuvassa on kuitenki pelkät omat hiukset ilman pidennyksii ennen koko tätä värihässäkkää, uuempii kuvii meinasin lätkästä Instagram -kollaasipostaukseen huomenna.

Mitä mieltä te ootte punasista hiuksista? :-)

Love, Iida

3 kommenttia:

Tomi kirjoitti...

Noi punaset sopii sulle tosi hyvin. Vaik ei niis entisiskää ollu mitää vikaa,mut ainaha se on kiva kokeilla jotain muutaki :)

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään noist punasist! Jos saa ehdottaa niin ehdottomasti lisää asukuvia! Ja nyt kun olet opiskelemassa kampaajaksi, ehkä voisit neuvoa hiustenlaitossa? kampauksia, muotoiluja ja millasta jälkeä milläkin välineellä tulee :) Olisin ihan super kiitollinen.

Iida kirjoitti...

Tomi: Kiitti!! :-) Voi olla et kesällä palaan takasin ruskeesee, mut vaihtelu virkistää aina sillon tällöin.

Anonyymi: Kiitos :') Ton välinepostauksen voisin ainaki toteuttaa lähiaikoina, kaapeista löytyy niin paljon erilaisii muotoilurautoja ja kihartimia.